26 yaşında bir ögretmenin malı mülkü olması normal mi?

Gorucuyle gorustumde. 23 yasinda atanmış. Derece ile atandim dedi. 3 yıldır ögretmen. Altinda lüks bir arabasi var. 26 yasinda Şu an.

Memleketinde kendi evi varmış (aileden mi kalma, kendisi mi almis sormadım) suanda da zorunlu hizmet olarak benim memlekette gorev yapıyor. 15 bin kirasi olan esyali bir evde oturuyormus.

3 yilda araba vs almak normal mi? Alabilir mi sizce? Yani hem kira vs odeyip gecinmeye calisip hemde araba alabilmis ya da araba taksidi ödemis midir? Bu kadar detay sormadim itici gozukmemek için ama kafami da kurcaliyor.

Ogretmen maasi belli. Cok mal haramsiz olmaz derler ya. Ben biraz inancli biriyim. Zinadan da uzak durdum, durmaya calisiyorum. Faiz vs de dikkat ettigim seylerden. Bu adam sadece kazandığıyla mi bunları elde etmistir sizce? Yoksa faize yatirdigi parasi, borsa vs gibi durumlar var midir?

Artik eski kafa mi ne dersiniz bilmiyorum ama ben eve haram para sokan bir erkek istemiyorum. Benim oyle kredi cekelim ev alalim gibi isteklerimde yok.

Bir dahaki buluşmaya sormak istiyorum bunlari ama itici gelir belki diye emin olamıyorum. Tabi daha da bulusur konuşursak. Kendisi de isterse olacak konusma.

Sizce bu durum normal midir? 3 yillik memur biri ev araba almasi normal mi? Altindaki araba da iyi sıfır aldigini tahmin ediyorum. Aile destek ciktiysa baska ama bu devirde kendisi ödese bile 1 milyondan asagi araba yok. Bu degirmeni nasil döndürüyor anlayamadim.

26 yaşında bir ögretmenin malı mülkü olması normal mi?