21 yaşında harçlık istemek ayıp mı?

Ben 15 yasimdan beri calisiyorum. Üc iste calistim simdiye kadar. Anneme yük olmaktan hep cekindim, olabildigince her seyimi kendim ödedim.

Şu an detaylari aciklayamayacagim, ama kendimi kaybetmis gibi hissediyorum. Kafam cok karisik. Yurt disinda yasiyorum. Annemgil yakinda Türkiyeye gidecek. Türkiyeyi cok seviyorum. Orada huzur buluyorum. Kendimi, kafami toparlamak icin ben de onlarla gitmeyi düsünüyorum. Ama hic param yok su an.

3 ay türkiyede kalip, sinavlarima calismak istiyorum. Bu sürecte annemden finansal yardim almam ayip mi? Anneme de parayi abim veriyor zaten. Abimin durumu biraz iyi ama abimle aram acik. Bir yandan gururuma da dokunuyor ve onun parasi sonucta benim hakkim degil. Ama bu "tatile" ihtiyacim var. eylülde sinavim var bu yüzden 3 ay.

Tatil dedigim sahilin orada ders falan calismak, bu hayatta ne yapmak istedigime karar vermek, cünkü kararsizligim beni bitiriyor. Buna bu üc ay icinde bir son vermem lazim. Annemgil de gel, gel bizimle diyip duruyor.

KARAR VEREMIYOM IKIZLER DE DEGIL BURCUM ASLINDA BOK GIBI

Icgüdüm sanki Türkiyeye git diyor ama mantikli olan burada kalip calismak para biriktirmek ama bu güne kadar calistim hic bir seyime yaramadi

lütfen dalga gecmeyin vllh üzülüyom ha

21 yaşında harçlık istemek ayıp mı?