2020'de korona zamanı bilgisayardan oynuyordum, webden giriş yapmıştım. Grafikleri Minecraft gibiydi, yani böyle küp küptü. Ama oyunun Minecraft ile pek alakası yoktu. Şarjör değiştirip yani silahlarla insanlara saldırıyorduk ve takım olarak kazanıyorduk. Birçok haritası vardı. Biraz daha detaylandırayım:
-webden giriş yapıyorduk ama tam ekran bir oyun değildi. Arka plan sarı gibiydi ve sanırım köşelerde farklı oyunlar vardı ama kesinlikle emin değilim.
-karantina zamanı popüler miydi bilmiyorum, ben rastgele bulmuştum
-kranken oyununun fps'i daha düşük. Benim bahsettiğim oyununki daha yüksekti ama yine Minecraft'ı andırıyordu.
-dediğim gibi arkaplan sarı gibiydi oyun ekranı dikdörtgen ve ortadaydı. Mouse oyun ekranındayken mouse'u çekemiyorduk ve mouse silahı kontrol ediyordu. Yani oyunu oynarken mouse'u göremiyordum.
-birçok harita vardı. Hatırladıklarım şunlar: büyük bir bina, ofis binası gibi. Bir de açık alan vardı. Bu açık alanda hava pembemsiydi, kapalı havaydı. Terk edilmiş gibi duran bir haritaydı. Çevrede ahşap barınılabilecek yerler vardı ve oyuncular saklanmak için kullanabiliyordu.
güncelleme geldi de değişti mi bilmiyorum ama en son boyleydı 🥲💗
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, baya detay vermişsin ya, tam oyun aramaya bayılırım! 😄 Minecraft tarzı küp grafikler, silahlı çatışma, webden oynanıyor, mouse hareketi sadece oyundayken aktif… Senin anlattıkların bana baya Zombs Royale’i ya da Ace of Spades’i hatırlattı ama onların arayüzü çok Minecraft kadar küp değil aslında. Roblox da olabilirdi ama Türkiye’de erişimi engellendi, oradan ulaşamazsın artık. Krunker. io demişsin ama fps’si düşük diyorsun, o da değilse belki Blockpost olabilir mi? Oyunların arayüzü ve atmosfere göre Blockpost’da haritalar çok benziyor dediğin tarzlara! 🤔
Eğer hala bulamazsan, Google’da "browser FPS blocky games 2020" tarzı arat, kesin gözüne çarpacak. Gamersan aşırı iyi düşünmüşsün, umarım aklındaki oyunu bulursun, sonra anlat bize de! 🎮🔥