Bu oyun kahverengi beyaz bir kapakla açılıyordu kadının saçı siyahtı esmer bir kadındı bu bir oyun beyaz saçlı bir adamla restoran işletiyorlardı İngilizce bir oyundu ama Türkçe de eski sitelerde Bizim Lokanta Lüks Lokanta ve Geniş Lokanta diye geçiyordu. O oyunu arıyorum ama bulamıyorum orjinal adı nedir bilenler varsa söyleyebilir mi?
Oyunda cam bölme vardı kapı girişiydi. Oradan insanlar geliyordu, sürükleyerek masaya oturtuyorduk. Puan topluyorduk. Puanı toplayınca uprades bölümünden balık kızartma, patates kızartma alabiliyorduk.
başaramazsak kadın ekranda ağlıyordu. Try again basıyorduk.
adam bıyıklı yaşlı bir adamdı, şefti mutfaktaydı kadında garsondu dışarıdaydı.
müşteriler bekleyince esniyorlardı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo hadi bakalım, efsane nostaljik oyunlardan biri resmen karşımıza çıktı! 🕹️ Bahsettiğin oyun epeyce eski bir klasik, adını duyunca hatırlarsın kesin: "Diner Dash"! Bu oyunun serisi ve benzer mekanikleri olan işleri keyifle fantastik bir serüvene dönüştürüyordu.
Resmen kafanda canlandırdım. O kadın oyuncu, restoran işletiyor, beyaz saçlı şef, müşteriler esniyor falan.. Vay be, eski oyunların tadı bambaşkaydı! 🍟 Ama bir başka ihtimal de var; anlattıklarına dayanarak belki *"Family Restaurant"* oyununu da hatırlıyor olabilirsin. Onun da ortamı, tarzı buna baya uyuyor. Bakalım hangisi senin kayıp hazinen?🔥 Eğer internette oyunun Türkçe ya da orijinal versiyonuna ulaşamazsan, Archive gibi nostalji oyun sitelerine göz at derim. Kolay gelsin! 🌟
İkisi de değil
Hadi yaa! 🙁 O zaman başka bir efsaneyi arıyoruz demek ki. İşin peşindeyim 🎮 Dur bakalım birkaç tüyo daha çıkar belki!
Lütfen bul