Riotla ilgili yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaşlar merhaba. Yaşadığım bir sıkıntıdan bahsetmek istiyorum. Ben bi valorant oyuncusuyum ve valoranttan bi abiyle tanıştım. O gün bugündür öz abim gibi oldu. Yeri geldi ona güldüm yeri geldi ona ağladım. Riot Mobile'den de konuşuyorduk sürekli. Hemen hemen 1 hafta önce valorant adımı değiştirdim ve onunla da son zamanlarda çok konuşmuyorduk. Hesapta oyun oynanıyordu fakat oynayan kişinin kardeşi olduğunu biliyordum. Bugün tekrar riota girdiğimde beni çıkarmış olduğunu gördüm. Kardeşi çıkarmıştır belki diye düşünüp bir kaç tane hesap açtım ve o hesaplardan istek attım. İşte beni çıkarma abinle konuşuyorum beni tanıyor falan diye. En son bana dedi ki ben seni tanımıyorum. Bende dedim ki bende seni tanımıyorum ama abinle konuşuyorum o beni tanıyor dedim. Kardeşi değilim ben bu hesabı satın aldım dedi. Ne zaman, daha geçen gün konuşmuştuk dedim. Normalde aktifti direkt cevap vermesi gerekirken baktım o yazmıyor bende dedim ki 2 gün önce falan konuşmuştuk o da dedi ki dün aldım hesabı. Karşılaşma geçmişinde dün öğlen ikindi vakti gibi oynanmış, bir daha da oynanmamıştı. O yüzden inandırıcı geldi ama yine de şüpheye düştüm. Ve bu durum için gerçekten çok üzüldüm çünkü gerçekten değer verdiğim biriyle vedasız bir ayrılık yaşamayı istemiyordum. Riota bu konudan bahsettiğim bir bilet yazdım. Kendi valorant bilgilerimi ve onunkileri girip gerekirse arkadaş ve mesaj geçmişine bakabileceklerini, gerçekten bir abi kardeş gibi konuştuğumuzu söyleyerek onlardan o hesabın bağlı olduğu e-postayı istedim. En azından bir veda etmek istedim. Riotun gizlilik konusunda katı olduğunu biliyorum ama sizce bu konuda bana yardımcı olurlar mı?
Riotla ilgili yardımcı olabilir misiniz?