Riot Games, Oyunların kaynak kodlarının çalındığını ve Saldırıyı yapanların Fidye istediklerini duyurdu.
Şirket ödeme yapmayacağını bildiren bir e posta yayınlamış
Sizce Riot bu durumu nasıl toparlar

Riot Games, Oyunların kaynak kodlarının çalındığını ve Saldırıyı yapanların Fidye istediklerini duyurdu.
Şirket ödeme yapmayacağını bildiren bir e posta yayınlamış
Sizce Riot bu durumu nasıl toparlar

Durumu güvenlik önlemi alarak toplayabilir ama çalınan kaynak kodları oyunun akışı için önemli şeylerse fidye ödemekten başka seçenekleri yok gibi görünüyor.
Bu tür olaylar ya ikiye bölünmek için ya da farklı bir proje geliştirmek üzerine kasıtlı yapılıyor. Kaynak kodlarının çalınması bir şey ifade etmiyor. Benzeri oyunu yapmak isteyen zaten yapabilir, kaynak kodundan sadece oynanış ve karakter mekaniklerini 0'dan oluşturmak yerine basitçe değiştirmek gibi bir fayda sağlanılıyor.
Son olarak Riot Games kendisini geliştirmek yerine gerilemeye devam eden bir şirket. Oyuna hiçbir yatırım yapmıyor. Oyuncuları oynayacak daha iyi bir oyun olmadığı için hala oyuna sadıklar. Daha iyi bir benzer oyun çıktığında 10 yıldır oynadığım bu boktan oyunu ben de oynamayacağım.
İşte bana bunlarla gelin yahu. Sonra neden oyun oynuyorsun, neden yazılımı merak ediyorsun. Tam da bu yüzden işte. Umarım toparlar ama bunu kim yaptı merak ettim. Umarım açıklar kendilerini, riot durumu kurtarınca vs. Çünkü bunu yapmak harbiden cesaret ister ve tabii donanım ¢
Riot başarılı bi şirket ve ben korkudan bi grup soytarının tuzağına düşeceğini sanmam zaten tweet attılar fidye ödemeyeceklerini de belirttiler siber güvenlikle de iletişimdeler
Cevap
2Cevap
Bu gün millete küfür edemediğim için çok memnunum.
Umarım valoranta bir şey olmadan lolün işi biter bu olayla beraber
Ah be riot canım valorantım
kaynak kodları ne? neler yapabilirler onlarla yani
Kaynak Kod, bir yazılımın oluşturulmasında yer alan kodların tümüdür. Kaynak kodların içerisinde yazılımı meydana gelen kodların her biri satır satır yer alır. Bu kodların bazıları fonksiyonlardan oluşurken bazıları durum kodlarından loop'lardan ve bildirilerden oluşabilmektedir
Bir oyunun kaynak kodu nedir?
Kaynak kod, herhangi bir yazılımın, makine diline dönüştürülerek işlenip yorumlanmasından önce insanların okuyabildikleri ve üzerinde çalışabildikleri kodlar olarak tanımlanabilmektedir
Bir nevi oyuna çöktüler gibi düşünebilirsin
benim hesabıma bi şey yapmasınlar gerisi sorun değil.
lol mu oynuyorsun
368 levelim bir de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?