Discord simdi turkiyede yasakli diye nitro da (discordun premiumu) mi alinmiyor acaba?

Simdi soyle ki daha once hic almadim almayi da dusunmedim yillardir da kullanirim discordu oyle cok asiri kafayi bozacak kadar olmasa da genelde sadece sesli sohbet oyunlar icindi ama bu son bir kac aydir kuzenlerle falan hepsi pc alinca ve beraber oyun oynayinca artik olmazimiz oldu tabi ve arada ekran goruntusu verince 720p hosuma gitmiyor ama full HD almak icin o paraya da degmez (yurtdisindayim) ama turkiye uzeri daha ucuza geliyor bide baska bazi hosuma giden seyler de gordum muzik ekleme gibi seyler ve turkiyede de turk hesabim var ama demin denerken sanki yazdigim banka hesap bilgilerim yanlismis gibi falan hata veriyor halbuki degil yani spotify'im bile ordan cekiliyor her ay duzenli son 7 aydir ve 4 gun (24.) once cekildi ve aklima geldi acaba turkiyede yasaklandi diye mi nitro da alinmiyor o yuzden mi hata veriyor..

Discord simdi turkiyede yasakli diye nitro da (discordun premiumu) mi alinmiyor acaba?