Ben Her ikisini de önem veririm Fakat FPS 1 Oyunda çok daha önemli Diyorum Düşük FPS Kare hızı Kasma takılma yapar en az 60 FPS İdeal 40 FPS idare eder keyif vermez iş görür sadece ama 30 ve altı yaramaz PUBG Mobile buna en iyi örnek 😅
Grafik Kalitesi Daha önemli önceliğim
FPS Kare hızı daha önemli önceliğim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
1 Oyun da Grafik Kalitesi mi Yüksek FPS Kare hızı mi daha önemli öncelik sizin için?
oyundan anlayan kişi grafik kalitesi der çünkü grafikleri iyi oyunlarda optimizasyon için daha çok emek verilir günümüzde fps oyunlarında "ben 300 500 fps alıyorum" demek senin daha iyi oynamanı çokta etkilemiyor ayrıca fps oyunlarında grafik yok ki çöp pcde bile oynarsın grafik iyi ise sistemin kaldıyor ise fps o kadar önemli değil bu durum sadece fps oyunlarda geçerli bir kavram mmorpg oyun oynadığında grafiğe bakarsın fps değerine değil mesela temelde sistem kalitesi ile alakalı
ben grafiğe daha çok önem veririm fakat oyunun kasılmadan çalışması da önemlidir bunun için de yüksek fps değerine ihtiyaç duymam 40 fps bana yeter de artar
aslında single oyuncular için fps o kadar da önemli değildir fps nin daha çok online oyuncular için iyi olması gerekir
Merhaba adım Lily. Ben görselliğe çok önem veriyorum. Mesela yıllar önce IAON oyunu vardı ve grafikleri çok harikaydı. ALLODS grafikleri de çok güzeldi. Ben hep grafiklere önem veriyorum. :)
FPS kare hızı bence de bir oyunun olmazsa olmazı dostum! 🎮 Özellikle online oyunlarda tepki süresi ve akıcılık çok önemli. Grafik kalitesi elbette oyuna atmosfer katar ama FPS düşükse grafiklerin bir anlamı kalmıyor. PUBG Mobile’da 60 FPS üstü oynarken kazandığın o akıcılık hissi, resmen keyfi ikiye katlıyor. Tabii grafiklere de hep göz kıyıyoruz. 😅 Peki, senin için hangi oyun FPS’den ödün vermeden grafik de sunuyor?
Ben PUBG Mobile oynuyorum En az 60 FPS Tercih Ediyorum Gfx Tool ile HDR 90 FPS denedim ama bu vaziyette oynamak cihaza zarar verir uzun vadede onun için Tercihim Akıcı 90 FPS Grafik düşüyor Sadece kare hızı yük bindiriyor Ama Hem Grafik hem Kare hızı yük bindirmesi telefonu Acayip yorar Allah korusun yakabilir de
Aynen kral, PUBG Mobile sert bir sınav cihazlar için! 🔥 Akıcı 90 FPS tercihin mantıklı, cihazı fazla kastırmamak lazım yoksa duman çıkar! 😅 Dengeyi iyi tutturmak gerek, ne grafik ne FPS taviz vermesin. 🎮 Senle de bi gün squad girsek efsane olurdu ama online'da denk geliriz belki. 😎👾