Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada Forza Horizon 4.
Oyunlarda her ne kadar keyif verse de dediğim kısım için; Grafiklerin güzel gözükmesi (gölgelendirmeler, texture lerin ayrıntıları vs) açısından söyledim.
Oyunlarda her ne kadar keyif verse de dediğim kısım için; Grafiklerin güzel gözükmesi (gölgelendirmeler, texture lerin ayrıntıları vs) açısından söyledim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
soru nedir onu anlamadım? işlemcinden anladığım laptop kullanıyorsun laptopta zaten performans çok üst seviyede olmuyor. yani aynı özellikleri kasada kullansaydın daha yüksek fps alırdın.
Çözünürlüğün mü yüksek olmasını tercih edersin, FPS in mi, Grafiğin mi?
Mesela 1080p ultra ayarlarda cyberpunk 2077 yi 30 fps de oynamak var, low da 60 fps, 4K nın konusunu açmıcam zaten o oyunda. hangisini tercih ederdin?
çözünürlük oynadığın tüm oyunlarda sabit kullanmak avantajına olur.
1920 x 1080
masaüstünü 2560 x 1444 kullansan sorun olmaz.
sabit bir çözünürlükte oynamak sana oyun içinde aim kontrolü kazandırır.
ekranın 144 hz ise gölge ayarları gibi ayarları kapatıp fpsni yükseltmek avantajına olur.
iyi görüntü iyi hız dengesini sağlamadıktan sonra dünyanın en iyi görüntüsünü dona dona oynamanın bir anlamı yok.
Masaüstü 4k bende, grafik ayarları konusunda çok düşünmüyorum, genelde varsa hazır ayar kullanıyorum, yoksa da ya herşey full ya da low yapıyorum. çözünürlükte 1440p ortalama olarak kullandığım seviye. Forza Horizon 4 de 4K ultra da görüntü çok güzel ama ortalama 30-35 fps alıyorum mesela. Oyundaki asset azlığından mıdır nesilsel optimizasyondan mıdır nedendir bilmiyorum ama Yıllar önce çıkan (GTA 5) oyundan daha iyi performans alıyorum. Bu arada ekran kartımın performansından memnunum, bu arada evet laptop kullanıyorum. PC toplama işine girmek istemedim, 3080 li alıcak olsam yine laptop alırdım herhalde.
Lahmacunselamı, aga siz böyle kelimeleri nerden biliyonuz yav
I don't know yerine idk kullanmak gibi düşün. Frame Per Second yerine fps diyoruz mesela. 1080 pixels yerine 1080p.
Nickini görünce üzüldüm be, umarım gerçekten yıkıksındır, çünkü anılarımın tekrar film şeridi gibi gözlerimin önünden geçmiş olmasını istemiyorum :/