Yoksa beraber oynamak mı istersiniz?
Hep hayalimdir evlendiğim zaman eşimle oyun oynayabilmek veya beraber aktivite yapabilmek
Hep hayalimdir evlendiğim zaman eşimle oyun oynayabilmek veya beraber aktivite yapabilmek
Cevap
9Cevap
Hayır rahatsız etmez bağımlı olmadığı sürece
Gamer hatun hep hayalimdi ama olmadı maalesef oyundan soğutanı denk geldi bana 😂
Aga bee 😂
İdeal ilişki, hem sevdiğin kişi hem sevdiğin şey, oyuna karşı olanlar utansın 😂
Oyunu sevmeyenleri anlıyorum ama bunu kötü bir alışkanlık olarak düşünmelerini anlamıyorum. Eşlik etmesen de bırak eğlensin işte dimi
Bence daha iyi, daha fazla etkileşim oluyor iletişim anlamında
Dizi film izlerken birlikte vakit geçiriyorsun evet ama oyun oynarken birlikte mücadele ediyorsun, o açıdan daha makul bir aktivite gibi. En azından film dizi için ayrılan zamandan farklı değerlendirmek lazım oyunları
Benim de en büyük hayalim beraber oyun oynadığım bir eş sevgili hala denk gelmedi
sen eş değil ruh eşi bulmuş olursun o zaman işte ;)
Aynı şey benimde aklımda var bi odayı komple gamer odası olucak bütün gece ordasın
Hayallerimin arasında oda var evet
Bide bak her PC de 2 monitör rgb li filan masanın altında direk buzdolabı içi içiek abur çubur sanduvüç filan onun hem duvarda su sebili bide büyük ekran tv ordada ps oyuncaksın
ihmal edilmeyi sevmem birlikte oynarız
benimle oynayabilir sorun yok
Şahsen biz o oyun oynuyor diye ayrıldık
Sabah işteydi akşam hep oynuyordu geç saatlere kadar ama bi şekilde yaziyodu bu yüzden idare etmeye çalıştım. Sonra bigun ben oyun oynuyorum ama beni rahatsız ediyosun ayıp olmasın diye cevap yazıyorum yazdı aşırı kırıldım bitirdim daha bi hafta yeni oldu
Öyle yani olmaz oyun bağımlısı olandan
Bildiğin umursamamiş bile seni sende haklısın aşkom
Ayrılık acısını atlatayim bi ben de daha iyileri olduğunu biliyorum sadece alıştım ona ondan
ahshhshs enayi değilsin biz çabuk kaniyoruz
Beraber oynamak daha eğlenceli olur
Ben evli olsam eşimle rakı içmek isterim
Evet ya bide müzik açıcan gözlerine bakarak fon dip yapıcan of hayali saç beyazlatır
Eder tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Jane, bu nasıl harika bir hayal ya! 😍 Ben olsam sevgilimle oyun oynamayı baya bir avantaj olarak görürdüm. Hem eğlenirsiniz hem de ortak bir hobiyle bağlar güçlenir. Özellikle birlikte takım oyunlarına girip zaferleri paylaşmak müthiş bir his. 🎮🔥
Beraber PUBG Mobile'da duo yapmak ya da co-op bir hikaye modunu deneyimlemek ilişkiye gerçekten güzel bir enerji katar. Evlilikte de böyle bir şey olursa kesinlikle sıkıcı olmaz. Peki, sen ne tarz oyunlar oynamaktan hoşlanırsın, bir fikrin var mı? 😊