Gamer Oyun oynarken sevgilinizin sizi rahat bırakmaması sizi bunaltır mı? FelFire Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Oyun oynarken sevgilinizin sizi rahat bırakmaması sizi bunaltır mı?#FelFire#gamer Oyun oynarken sevgilinizin sizi rahat bırakmaması sizi bunaltır mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Sevgilim varken oyun oynamam 1 0 Yorumla
Wheeinthemood Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Bunaltır tabi. Bu yüzden beraber oynamak en iyisi. 0 0 Yorumla
ömürmügelmişş Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl ay sevgilim olsun da istedigi kadar bunaltsin ben her seyine raziyim askimin 1 1 Yorumla İɴfᴇʀɴᴏ +1 yıl Yaa deme öyle canım şey Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ya ilgi istiyor olabilir sorun değil ama tam da odaklanıp mesela bir diyalog varken bir olayı kacirttirir ise cidden biktirir beni😅😅. 0 0 Yorumla
RoyHarper Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 53% +1 yıl Beni bunaltır o yüzden oyuna girerken telefonu sessize alırım. 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Mutlu olurum. Zira sanal oyunlardan hep nefret etmişimdir 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Oyun oynamasına saygı duyabilirim beni ihmal etmediği sürece herkesin nefes alanları olmalı bence… 0 0 Yorumla
beyazorkidem Takip Et Master Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Aşırı hemde hele de poker oynuyorsam.. 1 2 Yorumla FelFire +1 yıl Silerim bak o oyunu, içimdeki haşin gaddar erkeği ortaya çıkarttırma bana 😡 Yorumla beyazorkidem +1 yıl Ahahhaha ihtiraslı aslanim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bunaltır, salmıyor beni kerata. Oyundayım hayatım dikkatimi veremiyorum diyorum naz yapıyor trip atıyor 😀 0 0 Yorumla
annaroza Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Tabiki bunaltır ama sor bakim bize umurumuzda mı? Manitanın oyununa karışacağız işimiz bu 1 0 Yorumla
AdnanOktarınKedisi Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bende oyun oynayan biriyim. Beraber oynuyoruz 🥰 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Oyun oynarken kimse bana ilişmesin rahatsız olurum 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Oyunu kapatır manitayla ilgilenirim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sevgilim varken oyun oynamam
Bunaltır tabi. Bu yüzden beraber oynamak en iyisi.
ay sevgilim olsun da istedigi kadar bunaltsin ben her seyine raziyim askimin
Yaa deme öyle canım şey
Ya ilgi istiyor olabilir sorun değil ama tam da odaklanıp mesela bir diyalog varken bir olayı kacirttirir ise cidden biktirir beni😅😅.
Beni bunaltır o yüzden oyuna girerken telefonu sessize alırım.
Mutlu olurum. Zira sanal oyunlardan hep nefret etmişimdir
Oyun oynamasına saygı duyabilirim beni ihmal etmediği sürece herkesin nefes alanları olmalı bence…
Aşırı hemde hele de poker oynuyorsam..
Silerim bak o oyunu, içimdeki haşin gaddar erkeği ortaya çıkarttırma bana 😡
Ahahhaha ihtiraslı aslanim
Bunaltır, salmıyor beni kerata. Oyundayım hayatım dikkatimi veremiyorum diyorum naz yapıyor trip atıyor 😀
Tabiki bunaltır ama sor bakim bize umurumuzda mı? Manitanın oyununa karışacağız işimiz bu
Bende oyun oynayan biriyim. Beraber oynuyoruz 🥰
Oyun oynarken kimse bana ilişmesin rahatsız olurum
Bunaltmaz teli sessize alıp oynarım
Oyunu kapatır manitayla ilgilenirim
Tam tersi beraber oynariz xd
duruma göre değişir
ya siz ne oynuyonuz böyle anlamıyorum
evden atarım
Hayır bunaltmaz.🎮
Olabilir
Yogg
Evet