Sevgilinizin, akşam eve gittiğinde saatlerce oyun oynaması ve sizinle ilgiyi kesmesi sizi rahatsız ediyor mu?

Sevgilinizin, akşam eve gittiğinde saatlerce oyun oynaması ve sizinle ilgiyi kesmesi sizi rahatsız ediyor mu?
Eğer olsaydı asla rahatsız etmezdi beni ama bağımlı olmadığı sürece ben bile oynadığım saate dikkat ederim öyle 24 saat oyun başında olan birini asla istemem
Sonuçta onun da bir hayatı var. Her an her saniye benimle ilgilenmesini istemek bencillik olur. Zamanın bir kısmını işine bir kısmını bana bir kısmını da arkadaşlarına, sosyal hayatına ayırabilir. Birde kimse kimseye zaman ayırmaz "zaman yaratır" özel olan da budur :)
Sevgilim yok kendim oyun oynayan biriyim onun oynaması beni rahatsız etmez en azından sağda solda olacağımıza göz önünde oluruz olur biter
Arada sırada oyun oynarız arada sırada oyunun devamını biz çekeriz 😄
Hayır tabi ki de hatta sevgilim olsaydı birlikte oynardık zaten tüm oyunları ama şu an olmadığı için oynamıyorum maalesef. yine de sevgilimin sevdiği hobileri de severdim sırf mutlu olsun diye.
Cevap
33Cevap
Sevgilim olmayacak. Onun yerine eş için konuşayım. Bütün gün evde olmamalı zaten. Boş zamanlarında oynarsa bende ona katılırım. Bu benim için bir rahatsızlık olmaz. Tabii sürekli oyuna girer, beni unutursa biraz trip atabiliri₥
Ben kendim deli dana gibi oyun oynuyorum ya, otursun evde oynasın dışarı çıkacağına gözümün önünde olur, ilgilenmese da olur ben onunla ilgilenirim jşapjsghjsa.
şöyle bi manita amin
Amin şahjsgxjs.
beraber oynardık :D her şeyin dozunda olması da önemli.
Öyle olursa tabi rahatsız eder..
Ama bir iki saat oynuyorsa sorun etmem. İnsan her konuda sınırını bilmeli, sorumluluklarının farkında olmalı. Eğer değilse çocuktur o daha. Gitsin fifasini oynasın benimle ne işi var 😅
Oyun oynamayı severim ama sevgilim oynayacağım oyundan daha kıymetli olur. Aynı şekilde de karşılık beklerim
Fotoğrafta arkadaki tabloya rağmen oynuyorsa eksik cok şey vardır her manada😂
Beyim oynuyor ve rahatsız olmuyorum gece gündüz oynasa ümüğünü sıkarım gerçi
Beni rahatsız etmezdi ama oyun oynayacağim diye beni de unutmasın 🙄
Bağımlı ise evet rahatsız eder.. Keyifli geceler..
Şu bir bağımlılık hastalık. Sevgi mevgi değil. Anlayış gösteremem o yüzden olmam öyle biriyle.
Evet ediyor benimle oynamak istiyor ama oynadığı oyunlar ilgimi çekmiyor
Oyun oynayan biri değilim ama aşırı oynamaya etmez beni
Oynamazsa*
Kesinlikle hayır, aksine beni mutlu eder. Var mı öyle kızlar talibim :))
bende onla pynarım ya da . kapatırım ılgılenırm onunla🤣
Sevgilimiz olsunda oyun oynaması beni rahatsız etsin ki etmez 😁
Benle oynamak varken onu tercih ediyorsa kendi bilir.
@Jfdddgz4 ne oynamak isterse
Beni rahatsız etmez, hiç bir zaman etmez. En fazla davet atmasını isterim, gel beraber oynayalım :)
Olsaydı sorun olmazdı birlikte oynardık np
Evet ama neyse ki benimkinin böyle alışkanlıkları yok 😌
Eski sevgilim çok fazla oynuyordu, ama mesaj atar atmaz oyundan çıkıyordu. Beni çok rahatsız etmiyordu.
Oyun oynayan erkekten uzak dururum
Oyun oynayan kız bulursam böyle bir sorunda olmaz
Etmiyor çünkü bende onunla oynuyorum
Oyunkolik sevgilim vardı hiç çekilmez
Evde sevgilim varken onunla oyun oynarım 😂
Yani bende küçüklükten beri oyun hastasıyım ama sürekli oyun oynayıp benle ilgilenmezse savaş çıkar.
Bence etmemeli ama isterse sevgilimlede sevgilim üzerinde Bi oyun oynayabiliriz yani
Bende çok oynuyorum Bi şey olmaz
Senin gibi birine denk gelemedik şu hayatta ☺️
Beraber oynarsak noop.
bende gamerim ama böyle karım olsa... :D
Neden kadınlar da oyun oynamayı denemiyor?
keşke oynasa, zorluyorum ama nafile
Sevgilimle aynı evde yaşayacak kadar geniş olmadığım için hayır, herkes kendi evinde.
Hiç öyle ilişkim olmadı
Kucağına oturmama izin verirse sorun etmem
İlgisizleşmediği sürece rahatsız etmez.
Benim için ayrılık sebebi
Peki sen oynar mısın çok?
Sevgilim olaydı da oyun oynayaydı keşke ☺️🌼
Oturup bende oynarım ne yapim 😅
Etmezdi tabiki
Çoluk çocukla sevgili olmuyorum.
Ederr oyunla ilgilenmek yerine benimle ilgilensin
Oynayacaksa benle oynasın daha iyi sjsjs
sevgilimle oyun oynardim