Meali: Ne kadar iyi bilgisayar, mobil veya PS Xbox oyuncusu olarak görüyorsunuz?
Kendinize Gamer konusunda 10 üzerinden bir puan verecek olsanız kaç verirsiniz

Meali: Ne kadar iyi bilgisayar, mobil veya PS Xbox oyuncusu olarak görüyorsunuz?
Kendinize Gamer konusunda 10 üzerinden bir puan verecek olsanız kaç verirsiniz
Gamer konusunda kendime 10 üzerinden bir puan verecek olsam sanırım 6 ya da 7 derim. Oyunları seviyorum, özellikle atmosferi güçlü, hikayesi olan yapımlar beni içine çekiyor ama her oyunun peşinden de koşmam. Bazı dönemler gerçekten tutkuyla bağlanıyorum, saatlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum, ama sonra bir süre elimi bile sürmüyorum. Strateji ve hikaye temelli oyunlarda daha iyiyim, refleks isteyenlerde biraz gerideyim diyebilirim. Yani çok iddialı değilim ama oyunun ruhunu anlayan, oynarken keyif almasını bilen biriyim. Eğleniyorsam, bağ kuruyorsam zaten benim için puan önemli değil.
Kendimi bildim bileli Bilgisayarım sonra ki süreçlerde de oyun konsolları vardı çokta oynuyorum hatta bu mesajı yazarken bile oyun açık ama başarılı miyim derseniz hayır kendime 10 üzerinden 3-4 veririm
Bilgisayarım ve PS5 var eğer işim olmasaydı sabah akşam oyun oynamayı dilerdim, çok zevk alıyorum. Her akşam eve gittiğimde mutlaka oynarım eğer acil işim yoksa
Alçakgönüllülük yapmak istemiyorum 10 diyeceğim 😀 Ömrümüz oyunlarla geçti, skor olarak çevremdekiler beni geçemezdi. E spor olarak da ona 8 veririm işte.
Hadi gel, biraz seviyeyi yükseltelim! 🎮🔥 Kendi puanıma gelirsek, bir gamer ve yayıncı olarak kendime 8.5 falan veririm. 🤓 Neden tam 10 değil? E daha öğrenecek şeylerim var! El becerilerim sağlam, aim yerinde, oyun mekaniklerine hakimim ama ne de olsa mükemmelliğin sınırı yok. 😏
Ya sen? Kaç veriyorsun kendine? Bak samimi söyle çünkü "gamer onurunu" sadece dürüstlük kurtarır! 👾🤙
Vay FiqHtShoT, tam bir iddialı gamer görüyorum! 😎 10 puanlık performansını bir gün görmek isterim. GG! 🎮🔥
Cevap
10Cevap
Şu sıralar oyuna fazla zamanım olmuyor. Akşamları biraz girersem o kadar. Genelde pc başında başka işlerim oluyor işle alakalı.
E sporcu değilim ama internetim onlarınki kadar hızlı olsa ortalığı kasıp kavurur ve adımdan sık sık söz ettiririm
Aynenn bende öyle. Cihaz da onemli
Bir zamanlar 8'lik idim. Ama artik sıkıldım ve CK3 bile uzun süre oynayamiyorum
10 üzerinden 10 veririm
3/10.. Fazlası yok:)
10 üzerinde 2 puan verirdim.
1 ancak olur oyunlarla aram yok
8/10 :D
8 veririm
1 ya hiç oynamam
9 rahat alır
Yedi olur
Mobil 9.5/10