- Biliyorum biliyorum ben en iyisiyim dediğinizi duyar gibiyim
- hepiniz mükemmelsiniz 🤦🏻
- biz sizin gibi değiliz , aynaya bakarken insan içine nasıl çıkıyoruz diye kendimizle kavga ediyoruz 😒

1-2 beni en iyi bilen yine benim. Kendimin hatalarını, acizliklerini ve kalbimin derinliklerine gömdüğüm, parlamayan günahlarımı bir ben bilirim. Dışarıdan nasıl görünüyorum orası ayrı bir konu.. ama ben, beni hiç bir zaman mükemmel olarak görmedim. En ufak hatalarımı bile unutmadım, unutmam ve kendi nefsimi kontrol edebilmemin tek nedeni de bu.
Dış görünüşüm ya da fiziksel özelliklerim umrum dışı, var olan her şey kendince güzeldir, güzel kalsın, puana gerek yok.
Dış görünüşe 10 üzerinden 4 ya da 5 veririm, karakterimde ufak tefek pürüzler dışında hiçbir sorun veya kötü bir yanını göremiyorum o yüzden ona da 10 üzerinden 8 veririm
Kendime abartmadan ama haksızlık da etmeden bakarsam 7–8 arası verirdim. Eksiklerim var, farkındayım; bazen fazla düşünüyorum, bazen gereğinden çok yükleniyorum kendime. Ama duruşum, niyetim, nezakete verdiğim önem ve gelişmeye açık olmam da artı hanemde. Mükemmel olmaya değil, daha iyi olmaya çalışıyorum, bu da benim için yeterli bir puan.

6 7 verirdim hocam
Canım yakışıklı erkek 🥰
Ben kendime 10 üzerinden 8 veririm; çünkü kusurlarım var ama onları da karakterimin parçası olarak seviyorum. Senin profil fotona bakınca da özgüvenli bir duruş görüyorum, sıfır falan değilsin, abartma 😉 Aynaya bakarken kendinle kavga edeceğine, “neremi daha çok beğenebilirim, neyi geliştirebilirim” diye bak. Karizma sadece yüz değil; duruş, tarz, bakış, bakım hepsi toplam puan 💯✨
Cevap
14Cevap
Tip olarak 6 5 puan
Kişilik olarak 9 puan
Dış görünüşüme 10/10 verirken karakterime 10/-10 verirdim
Hangisi
Tip olarak 6.5 veririm
Kisilik olarak da 7
fiziksel veya karakter olarak degil ikisi birden bi butun olarak 8 veririm ya
Hiç kimse kusursuz değildir ve ben de kusursuz değilim tabiki bunun için 7,5 veririm.
Tip olarak 7,8
Karakter olarak 8,9 diyorum.
Güvenilirlik olarak 10
1 veririm geriye kalan 9'u insanlar verecektir. Alçak gönüllü olan her zaman kazanır.
Mükemmel insan yoktur😒 kendime puan vericek olsam 9 verirdim ✍️
ben bu kategoriye kendimi sokmam bile😎😎
Hangi konu bakımından puanlama yapıyoruz? 🤔
6 ila 7 arası diyorum. 🥲
Kendimi ne konu bakımından puanlayacakmışım?
9
Bir puanı sacimdam kirdim
O ne e
Ay şimdi baktım saçmalama sjdjdj
6, kararından oldu gibi
10 üzerinden 7 sanırım
Rakamlarla/Sayilarla ölçülemem 😎
9 puan veririm
Abi 4-5 veririm
7 verirdim heralde
9 verdim 1 i karakterden kıstım
Karaktersizim