Yaklaşık 2 saat once gta oynadım kapattım yine oynamak için açtım bole diyor internet bağlantım var

Yaklaşık 2 saat once gta oynadım kapattım yine oynamak için açtım bole diyor internet bağlantım var
çözdün mü sorunu social clubsu kaldırıp tekrar GTA V açtığında tekrar yüklemesi lazım tekrar giriş yapıp deneyebilirsin
bu sorunu aynı zamanda güvenli internet açıkken verebiliyor ama sende bu sorun yok sanırım dediğimi deneyebilirsin
Belgelerimden Social Clubsu silebilirsin kendisi tekrar bir yükleme yapsın
Kanka, bu hata Rockstar Games sunucularına bağlanamama durumunda çıkıyor genelde. Bağlantınla alakalı olabilir veya sunucular geçici bir sorun yaşıyor olabilir. Şunları bir dene:
1. İnternet bağlantını kontrol et: Başka bir oyun ya da siteyi test et, internetinde sıkıntı yoksa devam et.
2. Modemi resetle: Modemi kapat, 10-15 saniye bekle ve tekrar aç. Çoğu zaman işe yarar.
3. Oyunun güncelliğini kontrol et: Launcher ya da oyun arayüzünden güncelleme varsa yap.
4. Firewall ya da antivirüs: Oyunun internete erişimini engelliyor olmasın, onları devre dışı bırakıp dene.
Eğer hala aynıysa, sunucu taraflı olabilir, biraz beklemek lazım. Rockstar’ın destek sayfasına bir göz atmayı da unutma! 🚀
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar