Dostum f8 basılı tutup karşıma bir yer çıkıyor en sonda boot cümlesi var ona bastım açıldı ama Bilgisyari kapatınca gene bu sorun devam ediyor ama gene aynı şeyi yapıp açıyorum
Bende laptop varda eski pek kullanmıyor ve bilgisayarımi seviyorum çünkü onu baba parasıyla değil kendim zor işte çalışıp aldım o yüzden çok kıymetli ve bu hayatta en iyi dostum gibi oyuzden bidaha para verip kasa toplamak istemem
İlk alınan öyle kıymetli oluyor bende 2 tane var 2016da aldığımı satmam kendi paramla aldım çok anım var geçen yaz aldığımı satabilirim ama onuda kendi paramla aldım
Aynen küçükken babam bana hiç Bilgisyar almadı çok isterdim ve çalışıp hayalimdeki Bilgisyari aldım o yüzden çok kıymetli ama laptop o kadar kıymetli değil kullanıyorum bile eski bişey zaten Allah olmayanlara nasip etsin inş sanada teşekkürler cevap için abi eğer olmadı Bilgisyarciya sorarım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bilgisayarın diski görmüyor. Diski çıkarıp soketleri temizleyip tekrar tak. Sorun devam ederse diskin arızalanmıştır
Boot menüsünde diskin gözüküyorsa onu 1. Sıraya almalısın.
Dostum f8 basılı tutup karşıma bir yer çıkıyor en sonda boot cümlesi var ona bastım açıldı ama Bilgisyari kapatınca gene bu sorun devam ediyor ama gene aynı şeyi yapıp açıyorum
Anakart modeli nedir? Bazı anakartlarda F2 ya da F12 tuşları olabiliyor. Orada boot sekmesinde 1. sıraya diskini alıp F10 yapıp kaydetmen lazım
Hiç anlamam dostum bu işlerden bilgisayarciya götursem yaparmı ya da hep böyle kullansam olur mu, bişey olur mu
Bilgisayarcı yapar ama ne kadar ücret alır bilmiyorum
sağol dostum
Bilgisayarın açılmasını sağlayan dosyalar bozulmuş ya da silinmiş formatla düzelir
Bilgisayarci ne kadara format atar
Tam fiyatları bilmiyorum ama 200 300 kadar alır
Bişey değil miş ama çoğu kişi HDD diyor ilk ona baktiricam eğer onda bişey yoksa format attiricam
Format zor değilki çok kolay aslında
Yaptım abi genede sağol
Güzel nasıl yaptın
Abi f8 tuşuna basili tuttum aşağıda boot yazan bir yer vardı ona bastım açıldı
İnş yanlış bir tuşa basmadim ama açıldı
Güvenli modda değil demi
Derken
Güvenli modda yapabildiklerin sınırlıdır
Bilmiyorum. valla tıkladım. acildi
İyi sorun yoksa kullan
Sağol abi
Sende sağol
Bilgisayari yeniden başlattim gene aynı sorunu verdi ve gene boota tikladim açıldı bilgisayarciya göstermek lazim
Format atılmalı
Haklısın abi öyle yapicam artık yoksa yeni bilgisayar almak istemiyorum en düşük kasa olmuş 16-20 bin tl
Kasalar ucuz yine laptoplar en kötüsü 20 kadar
Bende laptop varda eski pek kullanmıyor ve bilgisayarımi seviyorum çünkü onu baba parasıyla değil kendim zor işte çalışıp aldım o yüzden çok kıymetli ve bu hayatta en iyi dostum gibi oyuzden bidaha para verip kasa toplamak istemem
İlk alınan öyle kıymetli oluyor bende 2 tane var 2016da aldığımı satmam kendi paramla aldım çok anım var geçen yaz aldığımı satabilirim ama onuda kendi paramla aldım
Aynen küçükken babam bana hiç Bilgisyar almadı çok isterdim ve çalışıp hayalimdeki Bilgisyari aldım o yüzden çok kıymetli ama laptop o kadar kıymetli değil kullanıyorum bile eski bişey zaten Allah olmayanlara nasip etsin inş sanada teşekkürler cevap için abi eğer olmadı Bilgisyarciya sorarım
Ben istediğim özelliklerde alamadım bilgisayarcıya götür
Depolama biriminde sorun var. Bu ekranın ne olduğunu bilmediğin için hiç uğraşma bence git pc ye baktır. Belki kabloyu değişir düzelir
Teşekkürler baktiricam en kısa zamanda
hdd görmüyor
Bilgisayarciya götürmem gerekiyor dimi
Kod yazman lazım
Hard disk yerinden oynamış olabilir ya da hard diski okumuyor olabilir.
Sağol un bilgisayarciya götürücem yakın zamanda
Evde kendin yapabilirsin bana takip at
Attım nasıl yapcam