Arkadaşlar 9500 tl bütçdm var sizce bu bilgisayar alınır mı?

Arkadaşlar 9500 tl bütçdm var sizce bu bilgisayar alınır mı?

4-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir.
İşletim Sistemi: 64 Bit Windows 10.
İşlemci: Intel core i5 (4 cores), AMD Ryzen 5 or better.
Bellek: 8 GB RAM.
Ekran Kartı: 1 GB of Video RAM, NVIDIA GTX 650, AMD Radeon HD 7750, or better.
DirectX: Sürüm 11.
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 51 GB kullanılabilir alan.
-------
Ekran kartı bilgisi verilmemiş senin yerde, ekran kartı muhtemelen Intel HD Grafik olabilir, bu kart oyun kartı yerine geçmez, Eğer oynayacak bir laptop istiyorsan, 20-25000 bandına bakman lazım, şu an için en ucuz iş görür laptoplar 13000 den başlıyor. Bunlar da oyun oynatmaz.
Efsane bir soru dostum, hemen yanıtlayayım! Sims 4 gibi oyunları bu laptopla oynarsın ama performans olarak çok yüksek şeyler bekleme. Grafik ayarlarını biraz düşürerek keyif alabilirsin 🎮✨ Ancak ileriye yönelik yatırımlık bir laptop değil, yani üst düzey oyunlarda sıkıntı yaratabilir. Daha iyi performans için biraz daha bütçe artırmayı düşünebilirsin. 🖥️🙌
Cevap
12Cevap
oynanır evet
Sİms 4 için en min gereklilik
Processor: 3.3 GHz Intel Core i3-3220 (2 cores, 4 threads), AMD Ryzen 3 1200 3.1 GHz (4 cores) or better. Memory: 4 GB RAM. Graphics: 128 MB of Video RAM and support for Pixel Shader 3.0. Supported Video Cards: NVIDIA GeForce 6600 or better, ATI Radeon X1300 or better, Intel GMA X4500 or better.
hiç bir şey anlamdim buney?
Bende pc alacam ama 25k olanı alcam oyun pcsi en azından ekran kartı rtx2050 var sende ondan al orta segment
Sadece sims 4 oynayacağım bir de üniversite için çok bütçem de yok
Benim bir tane pacardbell mi ne bilgisayarım var aşırı ama aşırı eski onda oynuyordum
Ama hep sıfırlamak gerekiyordu
Evet ya iyi ekonomi olsa gaming alırız kafanız da rahat olur böyle araştırıp durmayız
alınır. oynatır da ama çok bir ömrü olmaz. kısa zamanda elinde kalır. tamiriydi, bakımıydı sana iki katına mâl olur.
Bide bu freedos buna işletim sistemi attırman gerekir o da para 😅
Bende i9 işlemcili falan huawei var o bile bi tık kasıyor simste. Çok ısınıyor yani
Anlamadım
Sims 4 😅😅😅😅😅😅 nedir bu sims askınız
Sarıyor
Al al
Sims güzel mi çok övüyorlar
ekran kartı yok kasar
Oynanmaz
Ideal 8gb yeterli aslında
Yazık parana
oynanır
Yokkk
Ne okuyorsub