Oyun cok guzel ama paketleri gercekten pahali. Indirmeden once paketsiz tadi cikmazki diyordum aslinda biraz dogru ama paketsizde gayet guzel bir oyun ben oynuyorum sahsen
Bu saatten sonra satın alınmaz. Full hali internette mevcut. Zaten ana oyun ücretsiz oldu, bir tek +DLC para. Yani oyunu korsan oynamak zararlı değil dediğim gibi ana oyun ücretsiz. İnternetten full halini indirip oynayabilirsin.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ana oyun ücretsiz de ana oyun ek paketlersiz bebek yapmaktan başka bir işe yaramıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Oyun cok guzel ama paketleri gercekten pahali. Indirmeden once paketsiz tadi cikmazki diyordum aslinda biraz dogru ama paketsizde gayet guzel bir oyun ben oynuyorum sahsen
Çok değil ama bazen canım sıkılıdığında açıp oynuyorum. Güzel oyun. Dediğin gibi ek paketleri olmasa bu kadar çok daha güzel olacak ama işte…
Ek paket var mı sende
Yok maalesef 🙁 Arşivden hazır ev seçiyorum tüm malzemeleri siliniyor. Çok can sıkıcı 🙁
Ben de oynuyorum.
Bu saatten sonra satın alınmaz. Full hali internette mevcut. Zaten ana oyun ücretsiz oldu, bir tek +DLC para. Yani oyunu korsan oynamak zararlı değil dediğim gibi ana oyun ücretsiz. İnternetten full halini indirip oynayabilirsin.
Ana oyun ücretsiz de ana oyun ek paketlersiz bebek yapmaktan başka bir işe yaramıyor.
epic te beleş oynayan vardır ya. ama dediğin gibi eklentileri pahalı
evet
Oynuyor musun
hayır
Hmmmm
sen oynuyormusun
Hayır çok pahalı kaçak indirsem bir şey olur mu acaba
virüs bulasabilir tehlikeli
Virüs programı varken
virüs programına yakalanmadan bulasan virüslerde var
Hmmm teşekkür ederim
Oynadım sıkıcıydı