- İşletim Sistemi: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8 veya Windows 8.1
- İşlemci: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ ya da daha iyisi
- Hafıza: En az 2 GB RAM ya da daha iyisi
- Sabit Disk: Oyunun kurulumu için en az 9 GB boş alan ile kayıtlar ve gelecek farklı içerikler için 1 GB'lık boş alan
- Ekran Kartı: 128 MB'lık Video RAM'e sahip ve Pixel Shader 3.0'ı destekleyen bütük ekran kartları: NVIDIA GeForce 6600 ve daha iyisi, ATI Radeon X1300 serisi ya da daha iyisi ve Intel GMA X4500 veya daha iyisi
Bilgisayarımın Özellikleri;
Bilgisayarım The Sims 4 Oyunu kaldırır mı sizce anlayanlar bakabilir mi?
Sol alttaki Windows tuşuna bir kere basın ve başka yere tıklamadan klavyenizden
dxdiag yazıp entere basın ekranın ortasına bir yazı gelecek TAMAM dedikten sonra geçin Yeni gelen pencerede en üst kısımda sekmeler vardır, oradan EKRAN sekmesini açtıktan sonra o kısımın da görüntüsünü atarsanız daha net cevap verebiliriz.
Sims oynuyor bro sen paçalı şortla gezerken ben internet cafe kuruyordum. Min ekran kartı değerleri 128mb olan bir oyunu her makina oynar. Lütfen uzmanı olmadığın konularda yorum yapmadan önce biraz düşün.
Öncelikle PC'de oyun pek tavsiye ettiğim birşey değildir. Oyun konsolları bu işin hakkını ziyadesi ile veriyor. Ama bilgimi seninle burada körertemem :) X386 nedir bilirmisin? rica ediyorum google'a sormadan cevapla. Bilmiyorsan bilmiyorsundur bunda bir ayıp yok :D
bir kere konumuzla alakası yok konuyu degiştirme konumuz sims 4 ve soranın pc si bilinmeyen ekran kartı zevk meselasi dostum ps4 alırım veya ucak gibi ekran kartı sanane sen pc oyunlarına kurban ol :)
Oyuna kafa yoracağın kadar yazılım'a kafa yorsaydın daha faydalı olurdu. X386 modern bilgisayar ve işletim sistemlerinin ilk işlemcisidir sanırım 1991'de çıkmıştı ben 1995'te tanıştım. O günden beri bilgisayar kullanırım yani profesyonel anlamda bigisayar benim işimdir :) Ayrıca ister uçak gibi ekran kartı al istersen Discovery uzay mekiği gibi fark etmez bir yıl sonra çıkan bir çok oyunda yetersiz kalacaktır. Bunda senin bir suçun yok bu pazarlamadan başka birşey değildir. Yani sen kafanı böyle şeylere takma, kalk o bilgisayarın başından dışarı çık dolaş zira #HayatSokakta
benim hayatımdan sanane burada neyin iyi kötü oldugunu tartışmıyorum senle istedigim oyun konsolunu alırım almaz seni ilgilendirmez yetersiz kalırsa alırım gtx980 ti biter bu kadar basit aklım ermıyor bunlara dimi seni ilgilendirmez benim özel hayatım kendi hayatına bak
En İyi Cevaplar