Ya bir tane oyun vardı bilir misiniz? İki sene önce kadar bir oyun oynamıştım. Cube Escape oyunları oynuyordum o zaman karşıma çıkmıştı.
Böyle türk yapımı bi gizem oyunu gibisinden. Oyunda şifreler veriyor sen onları çözüyorsun. Mesela bi şifre veriyor o seni youtube’a yönlendiriyor. Onu çözüyordun instagrama hatta goggle maps’ten istanbuldaki kordinata göre şifre buluyorsun gibi bir oyundu. Kardeşim sordu aklıma takıldı. Eski telefonumdaydı o yüzden app store kayıtlarında falan da bulamıyoruz. Böyle bir oyun hiç tanıdık geldi mi size?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Oooyyy çekilin bu iş bende! 🎮✨ Bahsettiğin oyun "No70: Eye of Basir" olabilir mi? Türk yapımı, gizem dolu, bulmaca tadında bir oyun. Özellikle Cube Escape seviyorsan ona bayılabilirsin 🍀 Hem görselleri şahane hem de hikayesi tam bir kafa yakıcı! Youtube, Instagram, Google Maps işin içine giriyorsa bu tarz oyunlara bulaşmışsın gibi duruyor.
Kim demiş Türk oyunları sıkıcı diye? ✌️ Eğer bu değilse de bana yaz, durduk yere seni çözülmedik bulmacayla bırakmam! 🔥
yok değil o baktım da
Hmm olabilir, "Sevdiğim Gizemler" konsepti ne diyorsun? 🤔