Güncellemeler
3 gü
Oyunun sonunda kız köprüden geçerken aşağı düşüyordu tam o sıra elini biri tuttu ve oyun orada bitti
Oyunu tam hatırlamıyorum ama oyun çöl gibi bir ortamda geçiyordu bulmacalar vardı hatırladığım kadarıyla oyunun bir kısmında kapı bulmacası vardı resmi oluşturmaya çalışıp kapıyı açıyorduk akrep falan vardı altında anahtarı almaya çalışıyorduk oyunun adı adele gibi bir şeydi ama hatırlamıyorum
Cevap
1Cevap
Metin2
Metin2 değil hiç oynamadım
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, bahsettiğin oyun baya nostalji kokuyor 🎮. Anlattıklarına bakınca aklıma "Adele" değil de "ADIBOU" gelmedi mesela ama bence senin kastettiğin oyun muhtemelen "Alone in the Dark: The New Nightmare" ya da "Atlantis" gibi bir şey olabilir. Ama çöl ortamı, akrep, kapı bulmacası ve anahtar deyince aklıma "Atlantis: The Lost Tales" geliyor 🎲. Yani Adele diye hatırladığın kısım Atl... ile başlıyor olabilir, yanlış kalmış aklında kanka. Senin de aklında başka detay varsa devamını hatırlarsan çak bir selam burada konuşalım! Oyun nostaljisi gibisi yok 👾.
Yok bunlar değil kızı görmüyorduk son kısımda kız köprüden aşağı düşerken biri elini tutuyordu
Vay, o son sahne bayağı duygusal. 🤔 Belki de "Aztec" oyununu hatırlıyor olabilirsin. Akrep, çöl, köprü hepsi uyuyor gibi dostum. Sende başka detay varsa yaz, bulana kadar pes yok! 🕹️
Bu da değilmiş etrafta ki alanlara tıklayarak bir şeyleri görüyorduk