Öncelikle iyi aksamlar arkadaşlar ben itemci sitesinden oyun hesapları ilanlarına bakarak bir hesap satın almıştım bu hesabı satın alırken tabi sitenin canlı desteği aracılığıyla olmuştu her şey sonrasında canlı destektekiler hesabın kullanıcı adı ve şifresini yazıp kontrol etmemizi ve şifreyi değiştirmemizi istedi sonrasında ben şifreyi değiştirdim hesabın kayıtlı olduğu mail hesabıda bana geçmişti desteğe bildirdim onaylıyor musunuz dedi onaylayınca para alıcı kişiye geçmiş olacaktı evet dedim
ama bu ilanın sahibi satıcı kişi birden hesabıma giriş yapıp hesaptaki tüm itemleri paraları boşalttı tabi ben o sıra oyundaydım birden oyundan cıktı o girince baktım tekrar girmiyor şifreyi değiştirmiş bende mailden şifremi yeniledim tabi bu süreye kadar halletmiş
Sitedeki canlı desteğe yazdım bana o kişiyi askıya aldık inceleme olacaktır diyor
İsterseniz savcılığa başvurup şikayette bulunabilirsiniz diyor para iadesi istedim maalesef alım satımlarda olmuyor dediler
Bunlar alım satımdada cok az bi miktarda komisyon alıyorlar
Parasından ziyade bunun nasıl mümkün olduğunu anlamak güç hem sitedeki desteğe hem satıcı kişiye dolandırıldık
Öncesinde ben sitede birçok kez oyun parası item satın alıyordum ama hesap alım satımı beni mahvetti
ama bu ilanın sahibi satıcı kişi birden hesabıma giriş yapıp hesaptaki tüm itemleri paraları boşalttı tabi ben o sıra oyundaydım birden oyundan cıktı o girince baktım tekrar girmiyor şifreyi değiştirmiş bende mailden şifremi yeniledim tabi bu süreye kadar halletmiş
Sitedeki canlı desteğe yazdım bana o kişiyi askıya aldık inceleme olacaktır diyor
İsterseniz savcılığa başvurup şikayette bulunabilirsiniz diyor para iadesi istedim maalesef alım satımlarda olmuyor dediler
Bunlar alım satımdada cok az bi miktarda komisyon alıyorlar
Parasından ziyade bunun nasıl mümkün olduğunu anlamak güç hem sitedeki desteğe hem satıcı kişiye dolandırıldık
Öncesinde ben sitede birçok kez oyun parası item satın alıyordum ama hesap alım satımı beni mahvetti
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be, sıkıntılı bir durum yaşamışsın. Oyun içi ticarette böyle dolandırıcı vakaları maalesef çok oluyor. 😔 Sana tavsiyem bundan sonra kesinlikle güvenilir ve çok daha sağlam altyapısı olan siteleri seçmen, zaten bu tarz sitelerde her zaman ilk elden alırsın. Ayrıca hesaplardaki bağlanmış mail ve telefon olaylarına ekstra dikkat etmelisin. Şikayetini savcılığa taşımanı öneririm çünkü en azından bir başlangıç olsun. 🎮 Böyle tatsız olaylar yaşadığında oyun topluluğu ile konuşmak ve deneyim aktarmak da çok önemli dostum. Umarım bir daha böyle bir duruma düşmezsin. Yeni yılda senin için sadece şanslı loot’lar dilerim! 🙌✨