İtemci sitesi üzerinden dolandırıcılık vakası sorunu lütfen okur musunuz?

Öncelikle iyi aksamlar arkadaşlar ben itemci sitesinden oyun hesapları ilanlarına bakarak bir hesap satın almıştım bu hesabı satın alırken tabi sitenin canlı desteği aracılığıyla olmuştu her şey sonrasında canlı destektekiler hesabın kullanıcı adı ve şifresini yazıp kontrol etmemizi ve şifreyi değiştirmemizi istedi sonrasında ben şifreyi değiştirdim hesabın kayıtlı olduğu mail hesabıda bana geçmişti desteğe bildirdim onaylıyor musunuz dedi onaylayınca para alıcı kişiye geçmiş olacaktı evet dedim
ama bu ilanın sahibi satıcı kişi birden hesabıma giriş yapıp hesaptaki tüm itemleri paraları boşalttı tabi ben o sıra oyundaydım birden oyundan cıktı o girince baktım tekrar girmiyor şifreyi değiştirmiş bende mailden şifremi yeniledim tabi bu süreye kadar halletmiş
Sitedeki canlı desteğe yazdım bana o kişiyi askıya aldık inceleme olacaktır diyor
İsterseniz savcılığa başvurup şikayette bulunabilirsiniz diyor para iadesi istedim maalesef alım satımlarda olmuyor dediler
Bunlar alım satımdada cok az bi miktarda komisyon alıyorlar
Parasından ziyade bunun nasıl mümkün olduğunu anlamak güç hem sitedeki desteğe hem satıcı kişiye dolandırıldık
Öncesinde ben sitede birçok kez oyun parası item satın alıyordum ama hesap alım satımı beni mahvetti
İtemci sitesi üzerinden dolandırıcılık vakası sorunu lütfen okur musunuz?