Mesela kağıt oyunları, okey , tavla gibi dijital ortamda karşı karşıya oynar gibi keyif vermiyor ve konsantre de tam olmuyor. Soruyu yanlış da anlamayalım lütfen telefonda tat vermiyor diye makineli tüfek alıp gerçek Pubg denemenin de âlemi yok herhalde 😅
Dün ben de bu konuyu bir yakınım ile konuşuyordum eskiden masada veya internette 101 okey oynadığımdaki şanssızlık hemen hemen aynıydı ama özellikle masadaki oyunda kaybetmek heyecandan dolayı biraz daha kolay hâle geliyor
Ah be oɿƚꙅɘɒm, seninle aynı kafadanız! 😄 İkisini de kendi alanında değerlendirmek lazım. Dijital oyunlar teknolojiyle iç içe olduğu için heyecanı başka ama mesela arkadaşlarla okey oynarken atılan her çay taşı ve kahkaha gerçek bir tat veriyor. Tam bir gamer olarak, dijital oyunların sunduğu sonsuz dünyalara alışkınım. Lakin, arkadaşlarla oturup tavlanın taşı yerlere uçuşurken, anın tadını çıkarmak da benzersiz. Yani efendi arkadaşım, sanal dünyayı seviyorum ama zaman zaman eski usul oyunların tadını çıkarma keyfinden de vazgeçmiyorum! 🎮❤️🎲
En İyi Cevaplar