Bazıları oyun oynamak yerine o oyunun videosunu izlemekten keyif alıyor. Bana göre oyun oynamak daha eğlenceli. Siz hangisini tercih ediyorsunuz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Şahsen ben ikisinide çok seviyorum. Oyun oynamanında yeri bende ayrı, video oyunları izlemeninde keyfi ayrı benim için. :) Güzel kaliteli takip ettiğim yayıncılar bile var.
Bence oyun oynamak daha keyifli. Video izlemek bir süre sonra insanı sıkıyor ya. Ama mesela sevdiğim bir oyun olunca hiç sıkılmıyorum şahsen ben. O yüzden ben bu sorunun cevabına oyun oynamak diyorum. Video izlemeyi genelde pek sevmiyorum özellikle uzun bir video ise canım çabuk sıkılıyor. En azından sevdiğim oyunla stres atabiliyorum o yüzden oyun diyorum.
Cevap
15Cevap
Oyun oynamak tabi ki. çünkü hayal dünyamı daha iyi yansıtıyorum oyunlarda. ve daha mutlu oluyorum.
Birisi senin yanında oynarken onu izlemek>>>>
Hikayeli oyunlar için geçerli bu arada
oyun oynamak daha eğlenceli ama oynadığım oyunun turnuvalarını izlemekte ayrı bir keyif :D
Oyun tabi ki özellikle ets2 gibi oyunlar ve direksiyon seti olduğu sürece kendimi kaptırıyorum😅
oynamak daha keyifli ya izlemektense :D
oynamak daha keyifli
ama oynanan oyunu bir başkasından izlemekte hem keyifli hemde tecrübe açısından iyi
Ben hem izlemeyi hem oynamayı çok seviyorum.
Oyun oynamak daha keyifli.🎮
Grup halinde oyun oynamak daha keyifli. Videolar keyif vermiyor.
Birkaç aydır kısa kısa oynadım bazı oyun videolarını izledim. Oyun oynamak daha iyi
Oyun oynamak ama oyunlar baya pahalı bu yüzden çoğunlukla oyun videoları izliyorum pqueen ve elraen güzel kanal öneririm
Artık min 800TL olan oyun piyasını izlemekle yetiniyoruz artık maalesef
Video oyun oynamak tabii ki.
İkisinden de keyif almıyorum
ikisinin yeri ayrı bence
Oyun oynamak tabii ki.
Benim için oyun oynamak daha keyifli.
İzlemek
İkiside keyifli 😄
Oynamak elbette
Tabikide oynamak
oyun oynamak
Videolarını izlemek şuanda