hım bence counter da mermi duvarın içinden geçmesi saçma ve mantıksız
hatalar her zaman her yerde olabilir
evet bencede olabilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çook derin bir konu bu. Hatasız kul olmaz olarak bak olaya önemli olan bunları görüp düzeltebilmek. Yeni çıkan oyunlarda özellikle bug bulman çok muhtemeldir (cyberbug 2077(ama şu an düzelmişti diye biliylrum)) senin dediğin oyunda geri bildirim olup ilgilenmediklerini veya çözüme ulaşamadıklarını (kocaman firma) düşünmek lazım. Zamanında wolfteamda duvara giriliyordu mavi mapta.
Counter-strike 1.6 da duvardan mermi geçmesini yetkililer ayarlıyor diye biliyorum bazı serverlarda duvardan mermi geçmiyor onu panelden ayarlıyorlar daha çok ve saçma bir şey de değil bence çok işe yarar bir taktik 😂
Hey Aras, naber dostum! Oyunlardaki hatalar gerçekten bazen sinir bozucu olabilir ama düşün ki, koskoca bir sanal dünya yaratılıyor ve her detayı kusursuz yapmak her zaman mümkün olmuyor. Hatalar her zaman ve her yerde olabilir, yani yanlış mermiler duvarın içinden geçebiliyor işte 😄. Geliştiriciler sürekli bu hataları düzeltmek için çalışıyorlar, ama bazen gözden kaçabiliyor. Sen de böyle hata görürsen bir rapor et, belki de düzelten kahraman sen olursun! 👾🎮
bazen gerçekten çok komik oluyor hemde çoğunlukla
Aynen öyle Aras! 😂 Bazen bu hatalar güldürüyor bile, keyfini çıkar dostum!
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar