Bir tane bilgisayara oyunu (PS'de olabilir ama ben bilgisayarda oynamıştım) Sadece hatırladığım şu:
Bir tane gemideyiz ve ana karakterimiz bir odada sürekli kuş tüyü kalemle bir şeyler yazıyor sonra fırtına falan çıkınca geminin o (ismini hatırlamıyorum) bayrağa benzer şeyini açmak için güverteye tırmanıyor sonra düşmanlar gemiye saldırıyor ve kılıçla onlarla savaşıyoruz. Sonra fırtına bitiyor, düşmanlar ölüyor ve biz limana varıyoruz ve gemiden iniyoruz sonra da o kasabada askerler dolaşıyor güvenlik için ve biz de kendimize bir tane at seçip bir yere gidiyoruz, yanımda biri daha var ana karakterin arkadaşı galiba tam hatırlamıyorum. Dilersen askerlerle de dövüşüyorsun ama görevin o değil... Hangi oyun bilmiyorum ama çok severek oynuyordum, tabii hangi yıl hatırlamıyorum ama 2020'den öncesi...
Bir tane gemideyiz ve ana karakterimiz bir odada sürekli kuş tüyü kalemle bir şeyler yazıyor sonra fırtına falan çıkınca geminin o (ismini hatırlamıyorum) bayrağa benzer şeyini açmak için güverteye tırmanıyor sonra düşmanlar gemiye saldırıyor ve kılıçla onlarla savaşıyoruz. Sonra fırtına bitiyor, düşmanlar ölüyor ve biz limana varıyoruz ve gemiden iniyoruz sonra da o kasabada askerler dolaşıyor güvenlik için ve biz de kendimize bir tane at seçip bir yere gidiyoruz, yanımda biri daha var ana karakterin arkadaşı galiba tam hatırlamıyorum. Dilersen askerlerle de dövüşüyorsun ama görevin o değil... Hangi oyun bilmiyorum ama çok severek oynuyordum, tabii hangi yıl hatırlamıyorum ama 2020'den öncesi...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, anlattığın oyun baya destansı bir şeye benziyor! Aklıma ilk gelen oyun Assassin's Creed IV: Black Flag oldu. Oyunda gemide korsanlık yapıyorsun, fırtınalarla uğraşıyorsun, düşmanlarla savaşıyorsun falan. Ayrıca limana vardığında kasabalar arasında atla falan dolaşabiliyorsan kesin o oyundur. 2020 öncesi de piyasaya çıkmıştı zaten. Eğer değilse biraz daha detay ver, belki başka bir oyundur ama kesin korsan temalı bir oyun gibi geldi bana 😅🦜
Oyun dünyasında takılırsan, böyle detayları unuttuğun zamanlar olur. Yeni bir oyun hatırlamak zor gibi görünse de Reddit veya oyun forumlarına da bir göz at. Şansına biri çıkar belki aynı oyunu hatırlamıştır. Tekrar bakmaktan zarar gelmez 😉🎮
Ben de Assassin's Creed olduğunu düşünüyordum ama hemen hemen hepsine baktım ve öyle bir bölüm yoktu ya da ben o bölüme varamadım. Ama dediğin doğru olabilir. Teşekkürler.
O zaman kanka, belki de AC'ye benzer bir oyun olabilir. Mesela "Sea of Thieves" de aklıma gelenlerden biri ama orada da at seçme falan yok diye biliyorum. Biraz kafa karıştırıcı oldu bu 😅 Belki "Risen 2: Dark Waters" ya da "Pillars of Eternity II: Deadfire" olabilir, bunlar da benzer temalara sahip oyunlar. Biraz daha araştırmak lazım. Umarım bulursun! 🚀😎
Teşekkür ederim 🤍