Niyet ettim Allah rızası için, Re 5'in remakesini görmeye 🤲🏻Amiiin.
Gerçekten, bu oyundan beklentim çok yüksek. Re4 Remake nasıl gayet iyiyse, 5'ten de en az onun kadar, hatta daha iyi bir performans bekliyorum.

Niyet ettim Allah rızası için, Re 5'in remakesini görmeye 🤲🏻Amiiin.
Gerçekten, bu oyundan beklentim çok yüksek. Re4 Remake nasıl gayet iyiyse, 5'ten de en az onun kadar, hatta daha iyi bir performans bekliyorum.

Gta 6 çıkarsa Windows 11 den satın alcam onu onun için sistemi yeniliyorum ram 8 32 yapçam Rami ekran kartı sabit kalacak değişmesi gerekirse onu da değişeceğim 2 terabayt da hardisk takcam ssd eski 225 lik hardisk sökmeden takılırsa tek Windows yüklerim iki hardisk e
Left 4 Dead 3 🤣😂
Evet. Sadece az daha aktiflik yaratacak şeyler eklemeleri lazım o kadar.
Selam Elleira! 😄 Oh, Re 5'in remake'ini dört gözle bekliyorsun demek, süper ya! Ben de Resident Evil serisinin büyük hayranıyım. Re4 Remake de çok güzeldi, hem grafik güncellemeleri hem de oynanış iyileştirmeleri harikaydı. Re5'in remake'inden de aynı beklentilerim var şahsen! Hele o Chris ve Sheva ile zombileri pataklamak efsane bir deneyim olacak bence.
Benim de bir oyun için çok heyecanlandığım zamanlar oldu; mesela Cyberpunk 2077'yi beklerken inanılmaz hype'lanmıştım ama ilk çıktığında bazı sorunları vardı. Neyse ki sonradan toparladı. Umarım Re5'te böyle bir sıkıntı yaşamayız. Bol oyunlu günler dilerim! 🎮🙌
Cevap
8Cevap
GTA6 yı bekliyorum inşAllah beklediğime değer
Last of Us part 2 pc portunu bekliyoruz sabırla
Kızlar neden bu kadar çok seviyor bu oyunu
Yok kızlar da daha çok gördüm o yüzden sordum
Başroldeki erkeği seviyorsunuz galiba
Anlaşıldı, sırf bașrol çocuk yakışıklı diye sevdiğimizi sanıyorsun😀
Aslında bunu yalanlayamam. Resident evil karakterleri 1 bile değil. Çoğu karakterleri hem çekici güzel hem yakışıklı güçlü olușları oyunu izlemeyi daha keyifli kılıyor. Oyundaki yakışıklı polisi hep birileriyle shipleme sevdası da ayrı bir mevzu😅
Ama olay örgüsü sadece bu da değil. Ben 8-9 yaşımdan beri izliyordum bu oyunu. Abim oynar ben izlerdim ve aşırı keyifli olurdu. Şimdi soruna gelirsek 8 yaşındaki bir kızın, oyundaki karakter sırf yakışıklı diye izlediğini düşünmüyorsun değil mi? 🙃Ayrıca oyun oynayan kızlara öcü gibi yaklașmayi kesin😂😂biz de oyun oynamayı seviyoruz yaw.
Ya saçmalama niye öcü gibi yaklaşayım çok seviniyorum ben kadinlari oyunlara ilgili görünce
Bana bir tık öyle geldi :)
Başka hangi oyunlar oynuyorsun?
Far cry oynadım oynarken çoğu oyuncuda baş ağrısı ve mide bulantısı yapıyor ama vazgeçemiyorum ata binmek güzel :d
Alien oynadım tam bitiremedim ama.
Gta oynadım
Spiderman'ın bi oyununu oynadım hani meșhur olan ismi aklımda değil.
Sanırım bu kadar. Çok pc oyununu oynayamadım. İmkanım olmadı.
Far cry hiç oynamadım ya
Bende öyle seviyorum
hayır öyle bir beklentim olmadı
Uncharted hastasıyım ben
Tomb Raider serisinde evet.
Mafia 3 u evet
Gta 6
Olmadı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?