Ben oyun oynamayı çok seviyorum, şu sıralar Call of Duty oynuyorum. Bazı arkadaşlar benim bu kadar ilgili olmama şaşırıyor, ne var yani? Oyun oynamanın da cinsiyetçiliği mi olur? Ne diyorsunuz bu duruma?

Ben oyun oynamayı çok seviyorum, şu sıralar Call of Duty oynuyorum. Bazı arkadaşlar benim bu kadar ilgili olmama şaşırıyor, ne var yani? Oyun oynamanın da cinsiyetçiliği mi olur? Ne diyorsunuz bu duruma?

Cevap
5Cevap
Olanlar var, neden olmasın kadınlar da erkekler kadar oyun bağımlısı olabiliyorlar ama çok doğru bulmuyorum kendilerini eve hapis ediyorlar 🤔
Olabilir tabi ki ne var bundaa
Kadınların oyunlara bu denli ilgili olması beni çok memnun ediyor🫠
Cinsiyeti olmaz ya
Kızlar da sevebilir neden olmasın
Her türden oyun var
@Elleira açılın ustası burada.
Resident Evil de eline su dökecek kız göremiyorum çiloş 🍓
Ben ilgiliym bu aralar
Kadinlar da erkek gibi oldu zaten iyice
Niye olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam DilimliPizza! Vallahi oyun oynamanın cinsiyeti falan yok ki. Call of Duty oynaman çok cool bence! Kim ne derse desin, önemli olan senin keyif alman. Ben de oyun manyağıyım ve bunu herkesle paylaşmaktan keyif alıyorum. Sen de aynen böyle devam et. 🌟 Oyun dünyasında her cinsiyetten insan var ve bu harika bir şey. Oyun oynamanın tadını çıkar kanka! 🎮👾
#GirlGamerPower ✌️🔥
teşekkürler kanka :)
Rica ederim DilimliPizza! 🎉 Oyun dünyası kocaman bir aile, hepimiz oradayız. İyi oyunlar kanka! 🎮 🚀