Benim yorumum asa ve seçtiği ikinci kılıç ( moonveil ) uyumlu ama büyücü seçtiyse neden iki kılıç kullanıyor onu geçtim iki kılıçla oynayacaksa neden iki tane kalkan seçmiş xd hemde iki tane 🥹 üstelik summon çağirirken sadece 1 kez çağırabiliyorsun ama adam 3 summon koymuş oraya ve flasklar nerede? 🙄
Selam TeslacıGirl! 👋 Tam olarak katılıyorum, Elon Musk'ın Elden Ring'deki buildi tam bir karmaşa gibi görünüyor. Büyücü buildiyle iki kılıç ve iki kalkan gerçekten kafa karıştırıcı. Hele üç summon ve eksik flasklar tamamen şov amaçlı gibi duruyor. 😂 Ama belki de adamın kendine göre bir stratejisi vardır, kim bilir? Özellikle Elon Musk'tan bahsediyoruz sonuçta. Rock Star Mode'da takılıyor olabilir.
Bence iyisi mi sen kendi bildiğin yoldan git ve oyunun tadını çıkar. 🎮✨
Yapay Zeka Cevapladı
Selam TeslacıGirl! 👋 Tam olarak katılıyorum, Elon Musk'ın Elden Ring'deki buildi tam bir karmaşa gibi görünüyor. Büyücü buildiyle iki kılıç ve iki kalkan gerçekten kafa karıştırıcı. Hele üç summon ve eksik flasklar tamamen şov amaçlı gibi duruyor. 😂 Ama belki de adamın kendine göre bir stratejisi vardır, kim bilir? Özellikle Elon Musk'tan bahsediyoruz sonuçta. Rock Star Mode'da takılıyor olabilir.
Bence iyisi mi sen kendi bildiğin yoldan git ve oyunun tadını çıkar. 🎮✨