İnternet & Teknoloji Bu Elon Musk'ın gerçek hesabı mı? simgee_yuuna Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Galiba bu gerçek telegram hesabi ama emin olamadim elim ayağim titriyor Bu Elon Musk'ın gerçek hesabı mı? Cevapla Telegram Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Samimiyetveguven Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl twitter hesabı yok mu :)) 0 4 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Var Yorumla Samimiyetveguven +1 yıl koskoca twitter ın sahibi değil mi zaten :D telegram olsa ne olur Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Sence telegram hesabi onun mu Yorumla Samimiyetveguven +1 yıl onun olsa ne olur olmasa ne? bu kadar önemli mi ki? Yorumla
Geminism Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Kullanıcı adı nedir biraz taciz edeyim 0 1 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Kullanici adini gizlilik nedeniyle veremem onun kişisel bilgisi Yorumla
petitbébé Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Noluyo be dndjd 1 1 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Bende bilmiyorum djhshs sence gerçek m8 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hacklıyım belli olur 0 8 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Yapar misin cidden Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Nasil yani Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Lutfen yapar misin Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Ya beni kandiriyorsan? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buluşunca görürsün kafede görüşelim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazamam biraz merak et Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Etmiyorum Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Hayir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
twitter hesabı yok mu :))
Var
koskoca twitter ın sahibi değil mi zaten :D
telegram olsa ne olur
Sence telegram hesabi onun mu
onun olsa ne olur olmasa ne? bu kadar önemli mi ki?
Kullanıcı adı nedir biraz taciz edeyim
Kullanici adini gizlilik nedeniyle veremem onun kişisel bilgisi
Noluyo be dndjd
Bende bilmiyorum djhshs sence gerçek m8
Hacklıyım belli olur
Yapar misin cidden
Nasil yani
Lutfen yapar misin
Ya beni kandiriyorsan?
Buluşunca görürsün kafede görüşelim
Yazamam biraz merak et
Etmiyorum