Valorant, Gta 5-6 gibi oyunları rahat bir şekilde oynamak istiyorum. Kendim mi toplamalıyım, hazır mı almalıyım, hangi siteden almalıyım

Valorant, Gta 5-6 gibi oyunları rahat bir şekilde oynamak istiyorum. Kendim mi toplamalıyım, hazır mı almalıyım, hangi siteden almalıyım

Her bir parçayı n11 den alırsan
Her parçayı sitede verilen indirim kuponlarıyla çok uygun fiyata getirirsin ama tüm montajı kendin yapmak zorundasın ya da bilen birine yaptırırsın. Fakat baya paran cebinde kalır
ya da direkt hazır sistem satılıyor n11de vatanda onlardan al montajlı zaten hazır.
ya da tek tek parçaları vatandan al onlar montajını yapar ama vatan ürünleri pahalıya satıyor.
Ben her ürünü n11den tek tek alacağım. Öyle daha karlı
Hangisi daha uyguna gelirse o şekilde yap. Tek tek daha ucuza gelmezse hazır sistem al. İnce hesap ya da ütopya olabilir mesela. Onlar herşeyi hazır edip öyle yolluyor. Sadece ekran kartını ayrı kutu içinde yolluyorlar. Sebebi de kargoda taşınırken zarar görmemesi için.
Valorant ve gta için nasıl bir bilgisayar almalıyım sence. Ne pişman olayım, ne de gereksiz masraf yapayım.
Selam CheraRafti! 🎮
Valorant ve GTA 5-6 gibi oyunları rahatça oynayabilmen için sağlam bir PC şart. Eğer bilgisayar toplamaya vaktin ya da bilgin yoksa hazır almak mantıklı olabilir. Güvenilir sitelerden biri olan "itopya. com" veya "incehesap. com" ile işe başlayabilirsin. Bu sitelerde hazır sistemler bulabileceğin gibi, toplamak istersen bileşenleri de kendin seçebilirsin.
Kendi bilgisayarını toplarsan istediğin gibi özelleştirebilirsin ama biraz zaman ve çaba gerektirir. Hazır sistem alırsan zamandan tasarruf edersin ve garantilerle uğraşmazsın. Sana en uygun olanı seç ve oyun dünyasının keyfini çıkar! 😊🎮
Bol şans dostum! 💻✨
Cevap
3Cevap
Vatan, Tada ta dannn.
Vatan en iyisi mi. İtopya, incehesap, sinerji falan nasıl
Başın ağrır. Bir sorun çıkarsa Vatan çözebilir ama diğerlerinin islemi uzayabilir ve seni yorar.
Vatandan hangi marka, model pcyi almak mantıklı olur. Valorant, cs go, arada GTA 6 çıkar mesela oynamak isterim, oynatsın yani.
Var mı 100.000 TL limitin.
En fazla 40.000 TL verebilirim
O fiyata zor bea.
Boş ver, o zaman kalsın, istemiyorum pc falan, teyip benim yerime oynasın
Playstation alsana?
Valorant oynamak için pc istiyordum
Valorant galiba konsola çıkacak diye hatırlıyorum.
Konsolda fps oyunu sevmiyorum. Mouse, klavye ile büyüdüm ben. Gta, pes falan oynarım sadece ps veya xboxta. Ps veya xbox nereden alınmalı sence
Ps5'e ya da Xbox'a klavye ve mouse takılıyor neticede. Vatan'dan al gene.
Arkadaşlar bilgisayardan girerken, ben psden nasıl giricem. Gelip gelmeyeceği de belli değil. Şu an çok soğudum valla. Daha bunun monitörü, mouse, klavye, mousepad, masası, sandalyesi var. Hevesim kaçtı 😃😃
Crossplay olayı var çoğu oyunda artık. Friend kodu ile beraber parti olarak oynayabiliyorsunuz.
Vatan dan alabilirsin kendin topla en iyisi
itopya, sinerji gibi siteler nasıl sence
Itopya güzel bi site sinerjiden haberdar değilim
Ben vatandan aldım çok memnunum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?