bilin istedim.
küfür etmeyin :((((888
O kadar para fazla bence. sanalpazar.com veya gittigidiyor.com da sıfır ve ikinci el olarak hesaplı bulabilirsin. Bu sütelerde biraz arama yap; satıcılarına mesajla soru da sorabilirsin.
İşlemcisi ve ram (bellek) yüksek olduktan sonra geri kalan özellikleri falan zevkine kalmış.
Alacağın PC'de şunlar varsa işini görür:
i5 veya i7 işlemci
8GB veya daha üstü ram
Ekran kartı da çok önemli olmakla birlikte, kullanacağın ekranın özelliklerine göre farklılaşabilir. Birçok marka var; ama sen yeni nesil (hd) olmasına ve GPU'sunun yüksek olmasına dikkat et. Google'a "oyunlar için ekran kartı" yazarsan ne demek istediğimi anlarsın. Uğraşamam dersen, en az 2 veya 4 gb'lık bişey al gitsin o zaman.
DVD Optik sürücü
Şayet film müzik arşivin genişse, HDD 500 gb veya üstü...
(böyle bir cihazın üstünde diğer güzellikler ziyadesiyle mevcuttur zaten.)
(Bu kadar oyun meraklısı bir bayan hiç görmemiştim.)
Gizli cevaplamasaydında bi ekleseydim seni :(((888
Şimdi
İ7 işlemcili
en az 8gblık ram.
(uğraşamamasjdghbjasd) ekran kartı en az 2 gb.
(film ve müzik arşivim geniş )
DVDsi optik sürücü.
HDD 500 gb veya daha üstü.
Bu özellikleri içeren bi pc alıp geliyorumsadhygabsjdkaskdj
Bumudur?:D:D:D:D
Evet. Bakman gereken en önemli özellikler bunlar. Dediğim gibi, bunlara sahip bir PC'de diğer herşey mevcuttur zaten.
Böyle bir PC ile, her türlü oyunu da oynarsın; her türlü program da kullanabilirsin.
(Takım olarak istediğin gibi bulamazsan, kasayı ve ekranı ayrı ayrı alabilirsin.)
teşekkür ederim olmadı öyle bakarım :D toplama yada leptop önermeden mantıklı bişey söyleyen tek kişisinasdhjnkahsdn peki böyle bi pc yi kaça alabilirim ?
ortalama kaça yani:DD
İlla HP olsun demiyorsan sana birkaç link verebilirim ?
(HP olanı da bulurum ama yorgunum ve uykum geldi.)
peki ver bi kaç link:D bi kaç dk gizliden çıksam eklesen olurmu beni bu arada ?
ama uğraşamam söylediklerimle idare et sorularını cevaplayamam diyosan sorun yoksauhdguıjaksdn
Ekleyebilirsin sorun yok. Bu arada, bi bak bakalım aşağı; daha ayrıntılı yazan var mı. Sorularını benden daha ayrıntılı yanıtlayan olmuş mu ?
Tekrarlattığın için çok teşekkür ederim: "İlla HP demiyorsan birkaç link verebilirim ?"
illa hp demiyorum , dediğim gibi anlamam zaten pc den. duymuştum öyle hpnin iyi olduğunu o olsun dedim ondan. ver sen bi kaç link , hp olması şart değil.:D
casper bilgisayarmıki yahu :(((((88
Marka olarak bakmıyorum şu an sadece özelliklerine göre bakıyorum. Daha sonra özellikle marka da bakarız: :)
HP sadece kasa 2000 TL: link
Toplama kasa + 19" ekran 1300 TL: link
Benzer seçenekler var. Aklını karıştırmak da istemem. Şimdilik bunlar fikir edinmen için yeterli sanırım. Daha sonra özel olarak bakmaya çalışırım ;)
Al bunu :D bu bilgisayar değil canavar :D hatta canavarın evrim geçirmiş hali :D link
32 gb ram
3 gb ekran kartı :D :D
2 tb hdd
i7 3610QM işlemci... ya işte baksana şunun güzelliğe :D
pişman olacağın kararlar verme masaüstünü ne yapacaksın ya :s al laptop yat yatağına al kucagına tak kulaklığını takıl belin ağrımaz sorun çıkmaz seyahatlerinde yanında taşırsın bende ilk oyun için masaüstü aldım sonra binpişman oldum birde laptop aldım gösterdiğim bilgisayara bak tam bir oyun canavarı
32 gb ramı napcam?ashjdajsnkd 8gb bile gereksiz gibi gözükürken:d:D:D:D:D
zaten toshiba leptobum şu an önümde sana laf yetiştiriyorum :D:D.:D.D:D bilgisayar alırken tablette alcam. leptoptan bıktım artık.
fiyatın farkındamısın acaba ki? 5 binlik bütcemle pc+profesyonel makine ki nikon d90 istiyorum + tablet istiyorumasgdhyagsduagshufjdbcaujdgsfbd ben 5bine 3ünü kapatmayı düşünürken sen bana 6 binlik leptop öneriyorsun:(((((((((8888888888
link bunu yeni aldım sayılır. ben memnunum ama bilemiyorum senin ihtiyaçlarını karşılar mı
şuan önümde bi toshiba lptp var :(((8 toshibadanda leptoptanda bıktım:D
Cevap
20Cevap
hangi şehirdesin bilmiyorum ama eğer vatan bilgisayar varsa %25 indirimini takip et. daha dün vardı sanırım bitti heralde. oradaki satış elemanına durumunu aynen böyle anlat onlar sana yardımcı olup döküm halinde fiyat ve parçaları sana çıkarırlar. madem masaüstü istiyorsun, madem bu kadar para dökeceksin ve madem oyun oynayacaksın sana toplama pc gerekir. hp falan alırsan daha düşük parçalara daha yüksek fiyat vereceksin çünkü hp marka olduğu için. boş yere para döküp istediğin performansı alamayacaksın. aynı fiyata daha üst düzey parçalar toplayabilirsin. toplama pc almam diyorsan hala senin bileceğin iş. çok iyi olmayan birşeye çok daha fazla para verirsin.
3200 liradan yeni düştü, 2.699 liraya asus Asus N56VZ-S4255H link
masaüstü performansı alabilirsin ne yapmak istersen... ekranı 15.6" yerine 17.3" olsaydı hemen alacaktım...
ekranının bende büyük olmasını istiyorum. zaten leptoptan bıktım artık. 5 yıldır leptop.
Sana ben Intel ® Core ™ İ7 İşlemcili Pc öneririm sen toplama bir şey istemediğin için artık mağazalara git bak kafana yatanı alırsın. Toplama tercihin felan olsaydı çok yazardık buraya. Belirlediğin bütçe çok ben kendim için toplama hazırladığım pc rakamı bile 1500 civarı ama para yok alamıyoruz...
Hp sakın alma, ekran kartı çabuk toz topluyor ve aşırı ısınma yapıyor. Özellikle yaz aylarında sürekli kapanır. Lenovo nın son model laptopları çok iyi. i5 3. nesil bir işlemci ve 2 Gb ekran kartı 6 veya 8 Gb RAM 750 Gb veya 1 Tb hdd yi o bütçe ile karşılarsın. Belki biraz aşman gerekebilir ama bu bilgisayar seni en az 5 sene götürür. Hertürlü oyunu oynar her istediğini yaparsın. Ayrıca Lenovo ların soğutma sistemi oldukça gelişmiş. Fazla seste yapmıyor.
ya leptobum var öldürceksiniz siz beni:D leptop istiyorum desem masaüstü önerirsiniz asdbhhajsd masaüstü istiyorum. onun için hp dedim. leptopta hp nin iyi olmadığını biliyorum :|
link
bu istediginden fazlası ;p
Buraya sorana kadar yarın vatan bilgisayara git . dell.lenova.acer.philips.samsung.vestel bunlar haricinde istediğini al zaten sen ıstedıgın tarzı söyle onlar verir güzel bişey.
vermiyolar işte . çok bilinçsiz gitmek istemiyorum. kafamda bişeyler otursun birazcık ne alacağım hakkında bir fikrim olsun istiyorum:(((88
okusaydın ne istediğimi anlardın be panpa :(((88
Vatan bilgisayara git yardımcı olurlar ki zaten bir çok ürünü kampanyada hep o bütceyle iyi bir laptop alabılırsın taksitle falan. lenova, dell, acer.philips.vestel, harici istediğini alabılırsın :)
vatan biraz pahalı gibi geldi bana. vatandan alcaktım kesin. netten baktım. sanki geçiriyo gibi geldi.:D:D
nebileyim vatanda profesyonel makineler okadar pahalı ki korktum:D:D
hacı vatan bilgisayara hafta sonu yüzde 25 indirim varken git.bilgisayar parçalarını seç.onlar seçtiğin parçaları toplayıp bilgisayarı hazır olarak veriyorlar.hazır bilgisayar alma.toplama işi hem daha karlı, hem daha kaliteli sistem düzersin.
bilgisayardan anlamam ben diyorum. size ramı kaç gb alayım diyorum. siz bana markaları bil iyi olanları seç toplat diyosunuz panpa. toplama alcam desem toplama alma derdiniz. çok ters insanız türk milleti olarak asdghjasdjn
bende toplama bilgisayar alacağım ve akşamdan berli hesap yapıyorum.istersen sana alman gereken parçaların linkini göndereyim.
@güncelleme; toplama al.çok daha avantajlı.
pislik:D.d.:D.D::D:D:.d
laptop al o paraya istediğin herşeyi yaparsın. ben 2.5 sene önce 2.100 tl ye lenovo bilgisayar aldım i7 işlemci ve halen piyasade ki her oyunu kasmadan sorunsuz oynuyorum
i7 yeni diye almak istemiyorum. i5 öneriyorlar genelde .
o zaman i7 alıyorum tamam:D:D:d
2500 e canavarın ta kendisini alırsın :) Vatan bilgisayar dan almanı tavsiye ederim ..Eğer sağlam son çıkan baba oyunları oynarım diyorsan o parayı yatır yok diyorsan o kadar para vermene gerek yok.
son çıkan baba oyunları oynarım.asdhgaujgsfhjuasgdfuyjgahjsdfgasdf benim sağım solum belli olmaz yani oynarımmı oynarım sıkıntı olmasın almışken iyi bişey alayım. bu arada saol rahatlattın bütçe konusunda:D peki önerebileceğin birşey varmı?
:-))) yaw yordun beni okurken..bi de ne alman gerektiğini düşünerek epey yorulcam :-)) gündüz soramıyon mu şunları ya :-))) teknoloji olunca inda biner şimdi bende
hahaha:D yorul birazcık :/
anladım pcden anlamıyosun:D sus bari yorma kendiniasdghjkasd
peki.:((8
:D.D::D:d o zaman seni dinliyorum :D
Sahibindende cok guzel toplama kasalar var oyun kasasi alacaksinki isini gorsun oyun kasaları guclu kasalardir kasma donma sorunun olmaz hic bir konuda 1500 cok ideal donanimi guzel kasa var bak derim
o fiyata dediğin özellikte bi laptop alabilrisin :D MSI marka i7 işlemcili 8gb ram 2 ekran kartna sahip bi bilgisayar aldı arkadaşım her türlü oyunu full grafikte açıyo bütün işinide görür merak etme bi düşün bence MSI ı ;)
Özellikleri iyi olana bak sonuçta aynı şeyleri satıyorlar.
özelliklerden anlasaydım iyiydi.dasjhdkasd
arkadaşım 1300 tlye süper birşey alabilirsin... hazır olanlardan kaçınmalısın derim çünkü bi özelliği iyiyse diğeri kesin kötü oluyo hep eksik yanı oluyor bilgisayarcıya söyle o toplar ki zaten :)
hp'den uzak dur derim ısınma problemi var msi,asus,lenovo,fujitsu öneririm bunlarda ısınma sorunu yok .bu laptop fazlasıyla işini görür:MSI GE60 0ND-411TR
ben sana bu istediklerinin iki katı özellikte masa üstü pc monitör kamera klavye mouse ev sinema sistemine kadar 2.000 tlye yapıp gönderiyim ?
cıkk :((8
retion aşk olsun çok kırıldım hemen gizlemişsin kendini. asdvhgasbjhdbasd
Raitonmuş ahahahaha:D sinirlenme bana:|
ifşa :D:D:D:D:D:D
Bilgisayar önermicem ama marka önereyim Asus al, hpden uzak dur
masaüstü alcam leptop değil.
cok secenek varr ben toplama yapmıstım az paraya cok teknolojı demek marka alıp faiş fıyat vermek senın bılcehın iş
bunu al :)
neyi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar