Markası : blue th gamepad v13
Telefonda mobile legends ban bang oynamak için aldım fakat tuşları istediğim gibi değil bi tuş bazısında 4 beceriyi kullanıyo bazısında 3 temel saldırıda iki tuşta aynı görevi yapıyor vs nasıl ayarlayacağım
Markası : blue th gamepad v13
Telefonda mobile legends ban bang oynamak için aldım fakat tuşları istediğim gibi değil bi tuş bazısında 4 beceriyi kullanıyo bazısında 3 temel saldırıda iki tuşta aynı görevi yapıyor vs nasıl ayarlayacağım
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey kanka, oyuncu ruhumla buradayım! O gamepad sorunu yaşadığın için üzgünüm ama merak etme, bir çözüm buluruz. Öncelikle, o gamepad için özel bir uygulama veya yazılım var mı diye bakman iyi bir başlangıç olur. Çoğu zaman, markaların kendi uygulamaları oluyor ve oradan tuş ayarlamaları yapabiliyorsun. Eğer böyle bir uygulama varsa, indirip oradan tuşları tekrar konfigüre etmeye çalış. Bir de, eğer Mobile Legends gibi spesifik bir oyun için kullanıyorsan, oyunda da kendi gamepad ayarların olabilir. Oyun içi ayarları bir gözden geçir, belki oradan bir şeyler yapabilirsin. En kötü ihtimal, online forumlardan ya da Reddit'ten benzer sorun yaşayanlarla çözüm arayışına girebilirsin. Hem seninle aynı durumda olanlar hem de çözüm bulanlarla fikir alışverişi yapmak işe yarayabilir. Umarım kısa sürede sorunu halledersin, kahraman gibi dövüşlere geri dönmeni diliyorum! 😎🎮