Gamer Telefonunda oyun uygulaması var mı 👾? Marisen Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 Yapay Zekaya Sor benim telefonumda toplam 4 oyun var :)temple runpubgvaingloryclash royale Evet, var. Oyun oynarım. Hayır, yok. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Telefonunda oyun uygulaması var mı 👾? Cevapla Telefon Soruları Oyun Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bende bunlar var 1 2 Yorumla Marisen +1 yıl hangisini önerirsin :) Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl Mountain bike iyidir Yorumla
LacivertGandalf Takip Et FenomenMaster Yaş: 109 +1 yıl Bowmasters, Totm, SimCity, Dan the Man, Pubg Mobile, Drift Max Pro var. 1 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl bunlar var 1 2 Yorumla Marisen +1 yıl telefonda gta nasıl, güzel mi Yorumla s Taciiiii +1 yıl Güzel baya, ilk çıktığından beri oynarım Yorumla
zAntiSosyalz Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl telefonumun olma sebebi oyun zaten ama git gide ilgim azalmaya başladı galiba 1 2 Yorumla Marisen +1 yıl hangi oyunlar :D Yorumla zAntiSosyalz +1 yıl avakin life, wildraft, minecraft, city of desire Yorumla
Ahmettt555 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Evet varClash of clansCall of duttyDream lig 2021Vegas gangsterOkey 101 1 2 Yorumla Marisen +1 yıl okey 101 kraldır :D :D Yorumla Ahmettt555 +1 yıl Arada sarıyor 😅 Yorumla
Esport Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl daha çok geniş ekranda oyun aynamayı seviyorum. ha birde dokunmatik kısmı beni sinirlendiriyor. klavye ya da konsol bana göre. 1 0 Yorumla
RahlSilver Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Telefondan oyunları hiç sevemedim. En son oynadığım oyun Temple Run idi. Daha çok bilgisayara yönelmiş durumdayım. Özellikle Warzone ve yakında Battlefield 2042 olmak üzere :) 1 1 Yorumla Marisen +1 yıl temple run ben de oynuyordum bir ara.. eğlenceliydi Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hayır telefondan sadece 101 plus oynamıştım. Onun dışında kendim hiç indirmedim. 1 0 Yorumla
crazyboys54 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Clash Royale, 8 Ball Pool, Kelime Savaşı ve PetrolHead 1 0 Yorumla
Makınelıtufek Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl 6 yaşında okula başladım pc oyun yok dedi babam dahada oynamadım 🙂🙂 1 0 Yorumla
referee10 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 32% +1 yıl KelimelikKingbaşka yok oyun ;) Pubg bilgisayarda seviyorum 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl PubgAsphalt9 8ballpool Bil bakalım adlı oyunlar var sadece 1 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hayır yoktur. Google Chrome ile YouTube kullanırım. Oyunlarla işim olmaz 1 0 Yorumla
BayanSissy Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Train station 2 var sadece diğer oyunlar playstation da ☺️ 1 0 Yorumla
theemavi Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Akıllı telefon kullanmıyorum mecburiyetten ama clash royale olur genelde 0 0 Yorumla
mirkelams Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Brnde. 20 falan vardir. Birde iki uyhulama. O uygulamalarin icinde yuzlerce oyun var. Online 😁😁 0 0 Yorumla
korkmazCHT Takip Et Master Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl Player olup oyunsuz kalmak mümkün mü sence 😎 1 1 Yorumla Marisen +1 yıl hangi oyunlar :D Yorumla
BiRMeraklıGenç Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 84% +1 yıl Arena of valor var. Sıkılınca oynuyorum 1 2 Yorumla Marisen +1 yıl güzel mi? Yorumla BiRMeraklıGenç +1 yıl Kendisi bir moba oyunudur. 4 senedir severek oynuyorum. Son zamanlarda oyuna ilgi daha çok arttı. Hal böyleyken denemeni öneririm. Yorumla
kalpsiz-melek Takip Et Master Yaş: 24 , eic 50% +1 yıl Konuşan Angela'm var.Başka da oyun yok 😀 5 0 Yorumla
FiqHSHoT Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl OSM, Arena Of Valor ve Stick War: Legacy 2 2 Yorumla BiRMeraklıGenç +1 yıl Arena of valor u ne zamandan beri oynuyorsunuz? Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Çıktığından beri Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Gamer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir ara pubg vardı şimdi yok 1 0 Yorumla
Blessedblue Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl 1 oyun var şu an oda Dead by Daylight ☺️ 1 0 Yorumla
ZalımEskiSevgili Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Lol wild rift bang bang dota chest goc 1 0 Yorumla
BüyüArtıkBüyüNeOyunu Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Clash Of Clans var bir de BoomBeach başka yok 1 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Oyun oynamıyorum çok oldu bırakalı artık sarmıyor. 1 0 Yorumla
ᴡiɴᴄʜᴇssᴛᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Oyun uygulaması ne kanka djdj oyun var bdm 0 1 Yorumla Marisen +1 yıl uygulama işte :D Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Gamer konusunda 469 cevap paylaştı. Football Manager 22 var. 0 0 Yorumla
emin97 Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Takım arkadaşı arıyorum. Katılmak istersen 0 2 Yorumla Marisen +1 yıl hangi oyunda Yorumla emin97 +1 yıl Pubg Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Gamer konusunda 727 cevap paylaştı. Call of duty ve codycoroz var 🤣 1 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Gamer konusunda 790 cevap paylaştı. Hayır yok. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yokk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Bende bunlar var
hangisini önerirsin :)
Mountain bike iyidir
Bowmasters, Totm, SimCity, Dan the Man, Pubg Mobile, Drift Max Pro var.
bunlar var
telefonda gta nasıl, güzel mi
Güzel baya, ilk çıktığından beri oynarım
telefonumun olma sebebi oyun zaten ama git gide ilgim azalmaya başladı galiba
hangi oyunlar :D
avakin life, wildraft, minecraft, city of desire
Evet var
Clash of clans
Call of dutty
Dream lig 2021
Vegas gangster
Okey 101
okey 101 kraldır :D :D
Arada sarıyor 😅
daha çok geniş ekranda oyun aynamayı seviyorum. ha birde dokunmatik kısmı beni sinirlendiriyor. klavye ya da konsol bana göre.
Telefondan oyunları hiç sevemedim. En son oynadığım oyun Temple Run idi. Daha çok bilgisayara yönelmiş durumdayım. Özellikle Warzone ve yakında Battlefield 2042 olmak üzere :)
temple run ben de oynuyordum bir ara.. eğlenceliydi
Hayır telefondan sadece 101 plus oynamıştım. Onun dışında kendim hiç indirmedim.
Clash Royale, 8 Ball Pool, Kelime Savaşı ve PetrolHead
6 yaşında okula başladım pc oyun yok dedi babam dahada oynamadım 🙂🙂
Kelimelik
King
başka yok oyun ;) Pubg bilgisayarda seviyorum
Pubg
Asphalt9
8ballpool
Bil bakalım adlı oyunlar var sadece
Hayır yoktur.
Google Chrome ile YouTube kullanırım.
Oyunlarla işim olmaz
Train station 2 var sadece diğer oyunlar playstation da ☺️
Akıllı telefon kullanmıyorum mecburiyetten ama clash royale olur genelde
Brnde. 20 falan vardir. Birde iki uyhulama. O uygulamalarin icinde yuzlerce oyun var. Online 😁😁
Player olup oyunsuz kalmak mümkün mü sence 😎
hangi oyunlar :D
Arena of valor var. Sıkılınca oynuyorum
güzel mi?
Kendisi bir moba oyunudur. 4 senedir severek oynuyorum. Son zamanlarda oyuna ilgi daha çok arttı. Hal böyleyken denemeni öneririm.
Konuşan Angela'm var.
Başka da oyun yok 😀
FarmVille3
Truck Simülatör
Pubg mobile
var
Hayır mobile oyun oynamayı sevmiyorum.
OSM, Arena Of Valor ve Stick War: Legacy
Arena of valor u ne zamandan beri oynuyorsunuz?
Çıktığından beri
Bir ara pubg vardı şimdi yok
1 oyun var şu an oda Dead by Daylight ☺️
Lol wild rift bang bang dota chest goc
Clash Of Clans var bir de BoomBeach başka yok
Pubg, Fts ve okey 101 plus var.
Sadece kelimelik oynarim
Oyun oynamıyorum çok oldu bırakalı artık sarmıyor.
Oyun oynayacak hic vaktim yok
Var arada sırada oynarım
Wild rift, sürekli girerim
Brawl stars
Bullet echo
Sudoku
Pubg ve bus simülatör var
Oyun uygulaması ne kanka djdj oyun var bdm
uygulama işte :D
evet birkaç tane oyunum var..
Nebulous ve Mobile Legends.
Arada sırada brawl stars oynuyorum