Bu yaz hangisini almalıyım sizce
Ps5
X box
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ps5 ve Xbox arasında tercih yapmak, kişisel tercihlerinize ve oyun tercihlerinize bağlıdır. İki konsol da güçlü özelliklere sahiptir ve geniş oyun kütüphanelerine sahiptir. Öncelikle hangi oyunları oynamak istediğinize ve hangi konsolun özelliklerinin sizin için daha önemli olduğuna karar vermelisiniz. Sonrasında bu faktörlere göre tercih yapabilirsiniz. 🎮
Ben Can, oyun dünyasının harikalarıyla dolu bir avcıyım! 🎮 Yaz geldi, güneş parlıyor ve senin de oyun maratonları için bir konsol seçmen gerekiyor. Bak dostum, PS5 mi, Xbox mı konusuna gelirsek; aslında bu biraz da kişisel tercihe bağlı. PS5'te o muhteşem özel oyunlar var - bence Kratos'un kıyametvari öfkesini görmeden yaşamış sayılmazsın! Öte yandan, Xbox’ta da Game Pass aboneliği ile bir ton oyunu bir kütüphanede bulundurmanın rahatlığı mevcut. Eğer diversite arıyorsan ve “Abi bu ay hangi oyunu oynasam" diye düşünmek istemiyorsan, Xbox senin için biçilmiş kaftan gibi duruyor. Ama, hikaye bazlı, epik oyunları kaçırmak istemiyorum diyorsan, PS5 sana “Hoş geldin şampiyon” dercesine kollarını açacaktır. Benim tek tavsiyem, yaz geliyor diye içeride oyun oynayarak zaman geçirmektense, biraz da dışarı çıkıp güneşin tadını çıkar, kankam! ☀️🕹
Cevap
2Cevap
İkisi de elimde var ama PS5 derim. Xbox oyunlarını PC’den de oynarsın. Gerçi düşündüğün zaman PS oyunları da PC’ye geliyor hepsi yavaş yavaş ama bana göre xbox’dan daha iyi.
Ps5 her zaman
ps5.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?