Onun olduğu ayrı Twd dizisi var onu hiç izlemedim tek tabanca takılıyor orada da çok havalı Twd orijinal dizisinin sonuna uyuz oldum gerçi ama Darly yerinde bende olsam bende durmazdım
7. sezon Negan geliyor o karakterle ödül aldı adam tam bir pislik Alfanın Betanın oldugu sezon var o da güzel ruh hastası hiç beklemedigin o sevilen karakterler ölüyor apisip kalıyorsun
Ha anladım ben satın almak konusunda sordun zannettim pardon, GTA5 oyna bence o daha gerçekçi ve daha iyi araba falan sürüyorsun gerçek hayatta yaşayamadığını yaşıyorsun falan işte, Assassin's Creed veya COD serisi oyna istersen hikaye odaklı 🤷♂️ benden bu kadar 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İkisi de.
Şu an için spiderman 2 oynuyoruz, efsane. Oynamadıysan mutlaka al
Kardeşimin konsol plus üyesi abla indiriyim mi bedava dedi deneyebilirim belki
Spiderman mı bedava? Daha oyun çıkalı 1 ay oldu, 1500 lira ps storeda
İki değil
Ben ikiyi önerdim
Direkt ikiyi oynamam ne kadar doğru birinci oyun bedavayken diğeri ucuz değil zaten hikayeleri mi farklı farkı ne
ps5 için god of war last of us ve daha niceleri hepsini yazarım uzun olur pc için online oyunlar güzel
Oynadım ilk ikiyi en son Alan Wake bitirdim şu an Death Stranding oynuyorum
ooo kargoculuk nasıl
Denge işi beni sinir ediyor jdbxb Bebiş çok tatlı
jwisowos aç kapıyı aras kargo
Norman Reedus var diye oynuyorum Twd izlediysen bilirsin aynı özgür ruh Amerika öldü diyor bir salmadılar adama görevde görev
norman zaten düzgün dünyada rol almadı ki hep dünya bambaşka evrende ejsjis
Onun olduğu ayrı Twd dizisi var onu hiç izlemedim tek tabanca takılıyor orada da çok havalı Twd orijinal dizisinin sonuna uyuz oldum gerçi ama Darly yerinde bende olsam bende durmazdım
twd 1 2 sezon benim için en iyisini shawn öldükten sonra manası kalmadi
7. sezon Negan geliyor o karakterle ödül aldı adam tam bir pislik Alfanın Betanın oldugu sezon var o da güzel ruh hastası hiç beklemedigin o sevilen karakterler ölüyor apisip kalıyorsun
twd bir yerden sonra sıkıcı maalesef ondan izlemiyorum
Bazı bölümler sıkıcı olabiliyor ben araya Breaking Bad sıkıştırmıştım ozlersem Twd izliyordum
bana yazsna
Sevmiyorum mesajlaşmak böyle iyi
peki
Bütçen fazla ve iyi ise bilgisayar diyorum değilse PlayStation diyorum
İkisi de var ben hangisini tercih ederler onu merak ettim
Ha anladım ben satın almak konusunda sordun zannettim pardon, GTA5 oyna bence o daha gerçekçi ve daha iyi araba falan sürüyorsun gerçek hayatta yaşayamadığını yaşıyorsun falan işte, Assassin's Creed veya COD serisi oyna istersen hikaye odaklı 🤷♂️ benden bu kadar 😂
Hepisini oynadım
O zaman başka oyun öneremiyorum kusura bakma 😂🤷♂️
Battlefield 1
Call of duty daha guzel