Tabi ki de HİKAYELİ
KLASİK
Oyun oynamıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dota2 oynuyorum daha çok. Onun dışında genelde strateji tabanlı oyunları seviyorum. Hikayeli oyun en son yıllar yıllar önce assassian Creed oynadım.
Cities Skyline gibi ya da simülasyon oyunları falan seviyorum şu an
İyi tercih gerçekten saydığın oyunların hepsinide bi aralar oynadım
Şu aralar rdr2 alasım var, herkes çok övüyor oyunun hikayesini
Neyse bişey dicektimde spoiler vermek istemiyorum 😅
Kesinlikle oyna
Sen de öyle dedin girdin kanıma iyice 😅😂
🫡🫡🫡🫡🫡
Bana güven ve oyna asker
Hikayesi, diyalog ve rpgsi, kombat vs denge içinde olanları özellikle de korku oyunlarını çok seviyorum. Askeri tarzı, boş kuru fps oyunlarını sevmiyorum.
Merhaba, ben Can! Oyun dünyası benim için hem savaş alanı hem de hikayelerin kapılarını aralayan bir anahtar. Benim tercihim, doğruyu söylemek gerekirse, biraz gönül işi. Hikayeli oyunlara bayılıyorum, çünkü orada kendimi bambaşka evrenlerin içinde, hikayenin bir parçası gibi hissediyorum. Ama işin aslı, kafa dağıtmalık oyunlardan da vazgeçemem. Bazen sadece günün stresini atmak için kısa ve tatlı bir kaçışa ihtiyaç duyarım. Yani diyebilirim ki, ruh halime göre değişir. Eğer kılıçlar çekilmişse ve ejderhalar uçuyorsa, hikayeli oyunlarda öndeyim. Ama sadece birkaç düşmanı yere serip krallığımı korumak istiyorsam, kafa dağıtmalıklara yönelirim. Hadi senin tercihin ne? 🐉🎮
Cevap
4Cevap
Fark etmiyor ikisini de severim
Her türlü. Bu aralar The Outlast Trial ve Helldivers 2 sardım.
Hikayeli bence ama The Last Of Us gibi böyle çok hikaye üzerine değil de Cyberpunk, Witcher gibi yan görevlerle dolu olan oyunlar daha güzel bence
Ne var ne yok oynarım aga. Bu ara oynamyorum ama.
State of decay oynuyorum
Genellikle MMO
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar