Gamer 1 ay Hangi oyunlari oynarsınız? Haleck Takip Et Xper 5 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 ben CS:GO hastasıyım. Hangi oyunlari oynarsınız? Cevap Yaz 14 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
FiqHShottFenomen Takip Et Guru Yaş: 21 1 ay Gamer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben Counter-strike 1.6 oynuyordum bilgisayar bozulunca geri kaldım yeni alınca devam edeceğimŞimdi mobildenEuro truck driver OSMArena of ValorMafia City Oynuyorum 😊 1 1 Yorumla Haleck 1 ay cok guzell Yorumla
MenethilFenomen Takip Et Bilge Yaş: 27 1 ay Singleplayer, az ya da çok hikayesi olan, bilgisayarın kaldırdığı her oyunu denemeye çalışıyorum. Online olarak co-op oyunlar oynarım genelde, MMO ve battleroyale vs o oyunlarla işim yok. 0 0 Yorumla
EverglowFenomen Takip Et Yoda Yaş: 26 1 ay Gamer konusunda 642 cevap paylaştı. Son zamanlarda Valorant oynuyorum 1 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 47% 1 ay Gamer konusunda 641 cevap paylaştı. Vakit buldukça csgo, warzone, dota2 oynuyorum. 1 0 Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Minecraft / Mobil Legends / Ark Survival (Dinazorlu ) / Pubg / Call of Duty 1 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 26 1 ay Gamer konusunda 432 cevap paylaştı. God of War bitirdim bosluktayim başka oyunlar suanlik zevk vermiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Counter-Strike: Global Offensive 0 1 Yorumla Haleck 1 ay muthıs bir oyun hayatımın yarısı verdim oyuna XD
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben Counter-strike 1.6 oynuyordum bilgisayar bozulunca geri kaldım yeni alınca devam edeceğim
Şimdi mobilden
Euro truck driver
OSM
Arena of Valor
Mafia City
Oynuyorum 😊
cok guzell
Singleplayer, az ya da çok hikayesi olan, bilgisayarın kaldırdığı her oyunu denemeye çalışıyorum. Online olarak co-op oyunlar oynarım genelde, MMO ve battleroyale vs o oyunlarla işim yok.
Son zamanlarda Valorant oynuyorum
Vakit buldukça csgo, warzone, dota2 oynuyorum.
Minecraft / Mobil Legends / Ark Survival (Dinazorlu ) / Pubg / Call of Duty
God of War bitirdim bosluktayim başka oyunlar suanlik zevk vermiyor
Oynamam, bulmaca sudoku falan çözerim
Ben Valorant Hastasıyım
Counter-Strike: Global Offensive
muthıs bir oyun hayatımın yarısı verdim oyuna XD
pubg indirdim bugün, onu oynuyorum 😆
COD.
Oyun sevmem
Bi zamanlar pubg oynardim
Csgo , squad