Ben en çok valorant ı oynarım diğer oyunlara girmedim bile hiç ama merak ta etmiyor değilim sizce lol ve rocket league nasıl?
Valorant
Lol
CS:GO
Rocket League
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba
7 yıllık LoL tecrübeme dayanarak söylüyorum lole başlamanı önermem oyunun kitlesi çok garip ilk başlarda normal gelse de oyunu öğrendikten sonra en ufak bi şeyde bile aşırı sinirlenip tepki verebililiyorsun.
Tabi sadece eğlenmek için oynamak istiyorsan mod falan girebilirsin.
Merhaba, ben şıklar arasında League of legends oynuyorum. Gerçekten de baya güzel oyun hala daha oynamayan var ise mutlaka denemeli aşık oluyorsunuz bağımlılık yapıyor oyun. Aşırı abarttım ama neyseee. Bunun dışında ben genelde ps4 oynuyorum. PS'da en fazla oynadığım oyun bu aralar galiba mortal kombat. Online oyunda mikrofonu açık olanlar bana sinir krizi geçirtiyor cidden. Oyundan soğumama neden oluyorlar yavaş yavaş.
Net valo bu arada net o siklar icerisinden 2. De rocket olabilir
Cevap
12Cevap
Şıklar içinde yok ama o benim için vazgeçilmezim Counter-strike 1.6 😇
Az önce lolden çıktım valoranta gireceğim şimdi yeni başladım :D
Anket'daki hiçbir oynadığım oyun serilerini söyleyim.
1. Metroid
2. The Legend of Zelda
3. Super Mario
4. Megaman
5. Sonic The Hedgehog
6. Super Smash Bros.
Merhaba 🎮
Şıklar içinde daha çok rocket league oynuyorum.
Güzel bir araba & futbol oyunu karması eğlenceli.
Oynanış olarak rahat bir hissiyatı var. Özgür bırakılmış düşüncesi oluyor zihnen.
Online oynarsam Insurgency Sandstorm ya da SWAT 4. Velet yok bu oyunlarda. Singleplayer içinse Metro Exodus'a ikinci kez başladım.
cs 1.6 oynuyorum rus serverlarında deli gibi oynuyorlar ben böyle bir pro görmedim. Ruslara bulaşmayın arkadaş :D :D
rocket league. level 970.
oynama sürem 2673 saat. neden seviyorum. tam benlik. özellikle oyunun akıcılığı çok iyi. çok hızlı. oyunu oynarken kareleri kaçırmak oyunda zayıflamana sebep olur. öyleki saniye değil salise bile çok önemli. oyuncular çok profesyonel. kıl payı kaçırdığımda olmuştur. kıl payı yakaladığımda. ancak oyuna alışa bilmen için bayağı bir süre harcamalısın. sonrası zaten pro. oyunun en önemli artısı hile kesinlikle bulunmuyor. ben 2 yıldır oynuyorum tek bir kez bile hileye denk gelmedim.
Valorant ve lol
Legend online oynamayın yeterli :D
Okey
Lands of jail
valorant
Forza 5
Rust ve cs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?