Savaş, dövüş ve macera oyunları oynanılıyor genellikle. Peki siz ne tarz oyunlar oynuyorsunuz?

Savaş, dövüş ve macera oyunları oynanılıyor genellikle. Peki siz ne tarz oyunlar oynuyorsunuz?
Eskisi kadar Single oyun oynamıyorum tek tük onun dışında genel olarak hep rekabetçi oyunlardayız. Oyun türü benim için fark etmiyor çünkü sonradan belli oyunları oynayarak bir türe alışmadım.
5 yaşımdan bu yana hemen hemen her oyun türünde oyunlar oynadım o yüzden hangi oyun olursa olsun her zaman potansiyelim iyi oluyor.
Savaş Oyunları Ve Araba Sürme Oyunları Oynuyorum ki Mobil de Call Of Duty Mobile Ve Car Parking Multiplayer Oynuyorum 😊⭐ İkisi de birbirinden çok Güzel tavsiye edeceğim oyunlar Call Of Duty zaten Yılların oyunu PC de kendisini başarıyı yakalamış oyun

Dövüş oyunları. Zaten bu aralar mortal kombat 11'dan başka oyun oynamıyorum dövüş oyunu olarak injustice 2 da oynamayı severim. Bir de hikayeli oyunlar var tabi.
Cevap
12Cevap
Fps türü oynuyorum
Rekabetçi savaş tarzı oyunlar oynamayı severim. Onun yanı sıra starateji ve araba yarışları oynamayı da ayrıca seviyorum.
hikayeli oyunları severim ama mümkün olduğunca her türü denerim korku hariç
Moba veya fps, bu aralar hikayeli single bişiler oynayasım var
Bazen aksiyon oyunları oynuyorum. Genelde ise korku ve gerilim oyunları seviyorum. 🤷🏻
CS:GO ve F1 22 oynuyorum şu an.
Cod:Warzone 2.0 çıkmış onu da indirdim bu akşam deneme planım var.
Strateji ve savaş oyunları…
Savaş türü
Dating sim ve yemek yapma oyunları
Online fps ve moba oyunlar.
fps tarzı bf1 valorant
Savaş ve araba yarışı oyunlarını severim...
Strateji
Savaş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?