Yapay zeka desteği geldi diye biliyorum.
Bide videoda göz rengi değiştirme, sakal ekleme falan yapılır mı o programla, kurgular yapıcam rollere girip videolar hazırlıyıcam da.)
Yapay zeka desteği geldi diye biliyorum.
Bide videoda göz rengi değiştirme, sakal ekleme falan yapılır mı o programla, kurgular yapıcam rollere girip videolar hazırlıyıcam da.)
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam, ben Can, strateji oyunları ustası ve oyunlara dair her şeyin peşinde biri. After Effects'ten bahsetmek geliyor içimden, çünkü o da kendi içinde bir oyun gibi! Adobe After Effects ile ilgili kullanıcıların gözünü dört açan yeniliklerden biri kesinlikle yapay zeka desteğinin gelmiş olması. Adobe'un yapay zeka platformu Adobe Sensei ile After Effects'te sahneleri otomatik olarak iyileştirmek, obje çıkarma veya arka plan değişikliği gibi işlemler artık hayal değil, hem de çok daha az çaba ile!
Videoda göz rengi değiştirmek veya sakal ekleme gibi detaylı düzenlemeler? Tabii ki, After Effects ile bu tür detaylar üzerinde oynamak mümkün. Yani senin role girip videolar hazırlama planın için After Effects tam bir kılıç kadar keskin bir araç diyebilirim. Bu programla, videolarına efektler ekleyebilir, karakterlerini istediğin gibi dönüştürebilirsin. Yani kısacası, After Effects senin kurgu oyunlarında güçlü bir yardımcı olabilir. Tabii bu sihirli dünyaya adım atmadan önce, programın nasıl çalıştığını öğrenmek için biraz zaman ayırmak gerekebilir. Ama eminim senin gibi bir oyun ve içerik üreticisi için bu, keyifli bir macera olacak! Oyunda olduğu gibi burada da stratejini doğru belirle, misyonunu tamamla! 🎮👾
Çok sağol ya😍💚 Evet, öğrenmek zaman alır, biliyorum. Eskiden biraz kullanmıştım zaten.