CS6 kullanmama rağmen, dosyaların ismini, yerini değiştirmeme rağmen, flash bellek takıp öyle render almama rağmen şu hata çıkıyor. Bir arkadaşım ekran kartımdan dolayı olduğunu söyledi.
Ekran kartından dolayı bu hatayı verme olasılığı var ama düşük. Render sırasında belli miktarda VRam kullanır. Ama bu hata daha çok dosya konumu ile alakalı gibi. Yazma hatası vermiş çünkü. Dosya formatı da sorun çıkarıyor olabilir. Ben şimdiye kadar hiç render hatası almadığım için tam bir çözüm sunamıyorum kusura bakma. Başıma gelse bir bilgim olurdu. Gerçi Adobe Effect yüklü şimdiye kadar nadir kullandım. Ben daha çok illustrator ile takılıyorum. Öncelikle ortaya yeni şeyler çıkarmaya çalışıyorum.. :D
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
After Effecs programı kadar zevk veren bir program görmedim. İllustratörü hiç sevmem, Photoshop candır. :D
Ama o After Effects teki kullandığın dökümanları da İllustrator da yapıyorsun. Yani sıfırdan yeni tasarımlar ortaya çıkarıyorsun. Önce İllustrator da çalış daha sonra photosop ta, after effect te falan editle.. Sen de gördüğüm kadarıyla illustrator de yüklü..
yazıyı tam okuyamıyorum ama bişeyi yazdırmaya ya da kaydetmeye calışıyosun heralde yapmaya çalıştığın işlemde bişeyleri eksik yapmışsın tekrar kontrol et
En İyi Cevaplar