Gamer Var mı kurtuluş? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Yardım edenlere teşekkürler. Pas geçtim mecbur. Var mı kurtuluş? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
returnedd Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl IR yok mu hayat kurtarırdı, çok canım çekti 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Benim de gözüm boşta h, s ve r aradı bir tane bile yok ya 😒😐 Yorumla returnedd +1 yıl anüs bile yapılmış da yıldıza gidilmemiş peh Yorumla Soran +1 yıl Kolay başlamıştı yüzdesi de benimkinden az ama dişli çıktı bu seferki. Yorumla returnedd +1 yıl kolay gelsiiin 💝 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler ✨ Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sağ ortadaki Ab 'in yanına bi dene belki olur 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Denemiştim olmadı 😭 Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl Oyun bitmiş dostum.. Yorumla Soran +1 yıl Pas geçeyim de bitsin bu çile baktıkça delleniyorum. Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl Pas de :) Yorumla Soran +1 yıl Dedim gitti 👍🏻 Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl Hayırlı uğurlu olsun 😂 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Hamle yok gibi yaa 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Evet ya canım sıkıldı. Yorumla aliakarrr +1 yıl Kaç kaç oyun Yorumla Soran +1 yıl 328-327 Yorumla aliakarrr +1 yıl Ohaa çok üzüldüm Yorumla Soran +1 yıl Ben de ya 😐 Yorumla aliakarrr +1 yıl 😔😔😔 Yorumla Soran +1 yıl Olan oldu artık neyse. Yorumla aliakarrr +1 yıl Geçmiş olsun 🥺🥺 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Wordabula mı bu 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Kelimelik Yorumla avcikaan +1 yıl Haa güzel Yorumla Soran +1 yıl Yıllardır oynarım Yorumla avcikaan +1 yıl Bende çok eskiden oyunus diye bi sitede wordabula vardı ona benzettim ondan wordabula mı diye sordum Yorumla Soran +1 yıl Anladım duymamıştım onu Yorumla avcikaan +1 yıl Baya eski bu belki kaldırılmıştır bile Yorumla Soran +1 yıl Mümkün Yorumla avcikaan +1 yıl Ne zamandır oynuyosun bunu Yorumla Soran +1 yıl Scrabble küçüklüğümden beri, Kelimelik ise yaklaşık 4 yıldır. Yorumla avcikaan +1 yıl Haa o wordabula yüzünden arada kafamda kelimeleri topluyorum oynaya oynaya Yorumla Soran +1 yıl Kelimelik tavsiye ederim eğlenceli oyun kelimeleri kurcalamayı sevene Yorumla avcikaan +1 yıl Telden mi oynanıyor Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla avcikaan +1 yıl Anladım güzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
IR yok mu hayat kurtarırdı, çok canım çekti
Benim de gözüm boşta h, s ve r aradı bir tane bile yok ya 😒😐
anüs bile yapılmış da yıldıza gidilmemiş peh
Kolay başlamıştı yüzdesi de benimkinden az ama dişli çıktı bu seferki.
kolay gelsiiin 💝
Teşekkürler ✨
Sağ ortadaki Ab 'in yanına bi dene belki olur
Denemiştim olmadı 😭
Oyun bitmiş dostum..
Pas geçeyim de bitsin bu çile baktıkça delleniyorum.
Pas de :)
Dedim gitti 👍🏻
Hayırlı uğurlu olsun 😂
Hamle yok gibi yaa
Evet ya canım sıkıldı.
Kaç kaç oyun
328-327
Ohaa çok üzüldüm
Ben de ya 😐
😔😔😔
Olan oldu artık neyse.
Geçmiş olsun 🥺🥺
Wordabula mı bu
Kelimelik
Haa güzel
Yıllardır oynarım
Bende çok eskiden oyunus diye bi sitede wordabula vardı ona benzettim ondan wordabula mı diye sordum
Anladım duymamıştım onu
Baya eski bu belki kaldırılmıştır bile
Mümkün
Ne zamandır oynuyosun bunu
Scrabble küçüklüğümden beri, Kelimelik ise yaklaşık 4 yıldır.
Haa o wordabula yüzünden arada kafamda kelimeleri topluyorum oynaya oynaya
Kelimelik tavsiye ederim eğlenceli oyun kelimeleri kurcalamayı sevene
Telden mi oynanıyor
Evet
Anladım güzel
oyun bitmiş canım
Yok.