Euro Truck simülatör otobüs ve kar modu çok güzel, video olarak da paylaştım, nasıl beğendiniz mi?
Berlin Edirne yolu...
12 Ocak, 2024 Cuma 21.41

Euro Truck simülatör otobüs ve kar modu çok güzel, video olarak da paylaştım, nasıl beğendiniz mi?
Berlin Edirne yolu...
12 Ocak, 2024 Cuma 21.41
Ets oynadım çok uzun süre ama epey oldu yarış ya da sürüş içeren oyunlara girmeyeli. Son bindiğim araç Avatar’da Ikran, öncesinde Horizon serisindeki makineler 😅
Anladım kardeşim devamlı olarak yeni sürümü oluyor
Bu oyunu eski telefonumda geçen sene yaza yakın bir zamanda oynamıştım. Şimdi çok güzel bir oyun oynuyorum. Bus Simulator 2023. Ovilex firmasının yaptığı çok güzel oyun. Ufak tefek dezavantajları var. Kar yağarken kocaman top şeklinde sanki dolu yağıyormuş gibi görünüyor. Yağmur yağarken bütün yan ve arka camlar bulanıklaşıyor. En kötü dezavantajı ise, körüklü otobüsleri gerçek paranla almak. Bu dezavantajı hiç sevmedim. Bu oyunda ABD'nin 4 eyaletinde (San Francisco, New York, Texas, sondakini hatırlamıyorum; ama çok uzun yol yaptırıyor!), Buenos Aires, Dubai, Prag, Almanya'nın iki şehrinde (Berlin ve Saksonya), Londra'da, Şangay'da, Madrid'de 10 ila 11 bölümlük güzergahlarda yolcu alıyorsun. Oyunda yağmur yağarken gerçekçi gök gürültüsü duyuluyor, otobüs kasislere veya çukura girince gerçekçi titreşimleri içeriye alıyor. Elektrikli hariç tüm otobüslerde motor sesi gerçeğe çok yakın. Elektrikli otobüsün ise gerçekçi sessizlik hakim; ama hızlandıkça yol sesini çokça alıyor. Oyunda en ilginç detayı keşfettim! Okul otobüsü aldım, kilitli olan körüklü otobüs güzergahlarını bu otobüsle açabiliyorsun. Oyunda serbest sürüş modu ve çoklu oyunculu modu da var. Bilindik 12 metrelik solo otobüsleri, hibrit, elektrikli, çift katlı, koç (Coach), okul otobüslerini kullanabiliyorsun. Kasım ortasından beridir oynuyorum.
Ben hiç Bir oyuna para vermedim, şu anda ETS 2 1.49 sürümü Türkiye haritası modu da var otogarli
Benim çocukluk yıllarımda çok basit oyunlar vardı
Renkli televizyona büke yıllar sonra geçmiştik
Kaldiki zamanımızda böyle oyunlar olsa evela ebeveynlerden bize sıra gelmezdi 😂
Hayır pek semem ama bazen oynarım
Cevap
12Cevap
Güzel oyun
Birde Zuuks Games diye bi şirketin bus simulatör ve truck simulatör diye oyunlarını duydum
O dediğin oyunu ben telefonda gördüm
Merhabalar
Evet severim ama artık çok para harcamaya yönetmeye başladılar bıraktım bu oyunu
Ben ücretsiz oynuyorum
Ücretsiz zatende hızlı ilerlemek için
Ben seviyorum
Ets oynadım çok uzun süre şirketimde 44 Tır vardı.
Güzel oyun
evet bağımlılık yapıyor o yuzden sıldım
Çok eskiden Euro truck simülatör oynamıştım ona benziyor
Evet o otobüs ve kar modu
Tır kullanmak daha güzel
Bilgisayar oyunları oynamayalı uzun zaman oldu ama çocuklarımla oynamayı severim.
Abi bu ets de kar modu sadece truckersmp mi
Nasıl anlamadım
Tır oyunu evet
YouTube da videoları var ama 1.49 sürüm yüklemek gerekiyor bir de bilgisayar en az 8 GB RAM bellek olmalı
Tamam işte YouTube videolarına bak
Bus simulator ultimate en iyisi
İlgimi çekmiyor.
Oynamadım ama oynayabilirim
Direksiyon setiyle güzel olur
Güzel olmuş çocukluğumuzun oyunu
Evet severim
Ne güzel
Severim ama pek oynamıyorum.
Evet severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?