Tatil & Seyahat Otobüs yolculuklarını sever misiniz? _Kemancikiz Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Yaklaşık 20 saatlik bir yolculuk yaptımVe yaklaşık 10 saatlik bir yolculuk yapıcam.Çok yorucu. Otobüs yolculuklarını sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Otobüs Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
kreeck Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl kendim kullanıyorsam severim ama onun haricinde yolcu olarak hayır. 1 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 608 cevap paylaştı. Aşırı uzunsa pek sevmiyorum. Ama genellikle farklı ve gitmediğim yerlere giderken seviyorum 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 509 cevap paylaştı. hiç sevmem 1 saat bile olsa otobüs yolculuğu beni telef ediyo. yolculuklarımı şahsi aracımla yapmayı tercih ederim genelde 1 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl yanımda kafa dengi biri olursa severim yolculuk yapmayı 0 0 Yorumla
ruhhalim2828 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl yoruyor insani mola veremiyorlar hemen wc yok cok zor ya 1 0 Yorumla
ramazan0796 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Çok güzel ya öyle deme arkadaş olsaydı güzel olurdu 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Çok severim ömrüm otobüste geçti çünkü 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Max 2 saat fazlası da olmaz işkence gelir 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet severim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
kendim kullanıyorsam severim ama onun haricinde yolcu olarak hayır.
Aşırı uzunsa pek sevmiyorum. Ama genellikle farklı ve gitmediğim yerlere giderken seviyorum
hiç sevmem 1 saat bile olsa otobüs yolculuğu beni telef ediyo. yolculuklarımı şahsi aracımla yapmayı tercih ederim genelde
yanımda kafa dengi biri olursa severim yolculuk yapmayı
Ben severim şahsen
yoruyor insani mola veremiyorlar hemen wc yok cok zor ya
Çok güzel ya öyle deme arkadaş olsaydı güzel olurdu
Sıkılıyorum yalnızsam
Çorap kokusu geldi burnuma 😆
Çok severim ömrüm otobüste geçti çünkü
Hiç sevmiyorum.
Uzun süre önce tövbe ettim.
Çok uzun olursa bayiyor.
hiç sevmem nefret ederim.
Max 2 saat fazlası da olmaz işkence gelir