benim telefonumda bir tane otobüs sürme oyunu var. yolcu alıyorsun duraklardan ve öyle ilerliyorsun :D aşırı eğlenceli.. müzik açıyorum ve otobüs sürüyorum :D
okuldayken kucuk kardesim bi tane tir simulasyonu oyunu yuklemisdi pc ye oynadim biraz. simdilerde gerceyini surmeyi tercih ederim cocukluk isde simdi pek cazip gelmiyor zaten araba alamk icin para biriktiriyorum. insallah gercek raba kullanicam. isteyen herkese kismet olsun. oyunlarda simdi sorsan resident evil 8 oynamak isterdim ve world war z ve biri daha cikti east game oynadi kanalinda var onu oynamak isterdim yani zombi oynunlarini acaip severim bide acik dunya oyunlari. pcmde gta 5 yuklu amma pek sarmadi mortal kombatda var onu da biraz oynadim pek sarmadi ben artik gerceyini istiyorum gercek gta 5 ve gercektede kavgalarim oldu kan cikmalik mortal kombati da yasadim yani. boyle isde.
Euro truck simulatoru halen daha oynarim. Nedensiz sebepsiz bilmiyorum ama 2012 de cikti oynuyorum halen. Bana katkisi cok oldu acikcasi bugun arac killanirken direksiyon hakimiyetim cok iyi demiyorum fakat kendi capimda guzel ve bu da ets oyunu sayesinde oldu. Trafik bilgime bilgi katti. Oyunda biraz kasap suruyorum tabii ki ama bana kattigi cok sey var
Ben oynamam da kardeşimde var böyle bir oyun. Şehirler arası otobus terminalleri vardı galiba, radyolar yolcular herşey vardı oyunda, geçenlerde bir el verdi oynuuim dedim pişman oldum.. yollar hep aynı yasakli yerlere cikiyordu, yolcular da ancak laf sokuyordu, telefonu hemen kardeşime geri verdim..🙄 o an yine anladim bu oyunlar bana göre değil 😂
evet oynarım hoşuma gidiyor fakat Oyun konsolları olmadan zevk vermiyor ( direksiyon vites) WASD ile oynaması beni üzüyor :( Bus driver vardı zamanın da en güzel oyundu benim için hala da çoğu kişi için öyle olmalı bence Ama tır sürme oyunları yapmacık geliyor ya :D otobüs daha eğlenceli, Otobüsün verdiği zevki hiç bir zaman TIR vermez
Ets2 çok severim. Oyun arkadaşlarım yalnız bıraktığında genel de girer 3 4 saat direksiyon sallarım. Ama artık bilgisayar kaldırmaz oldu. Bir sistem dizebilsem direksiyon seti alıp devam edeceğim :D ama Türkiye :(
Tercihim tırdan yana. Euro Truck Simulator 2'yi özledim yeminle. Efsane konvoylarımız olurdu. Bir kaç arkadaş ile şirket kurmuştum. Şirket logosu filan yaptım. Baya güzel zamanlardı. Spintires Mudrunner'da da yapardık aynısını.