Car Parking Oyununu Bilenleriniz Biliyor Android Cihazlar için Üretilmiş Olzhass Tarafından Geliştiren Simülatör simülasyon Oyunu Bu Oyunda Araç Sürüyoruz belli şehirlere Gidebiliyoruz Güzel Oyun Bu oyunu Oynayanlarınız Var mı Oynayanlar Nasıl oyun sizce
Car Parking oyununu oynayanlarınız var mı? Kimleriniz oynuyor, nasıl oyun size göre?
Real Car Parking 2 oynuyordum bir zamanlar online da toplanıp konvoy yapardık ortadaki kırmızılı bugatti benim 😄. Güzel zamanlardı ancak sonra oyun genetic studios tarafından kaldırıldı ve yerine toj gamesin aynı isimle piyasaya çıkarttığı oyun geldi. Yükledim ama eskisinin tadını zevkini hiç vermiyor. O kadar emek boşa gitti…😢
Otomatik olarak silinmedi ilk başlarda hata vermeye çok bug olmaya başladı mesela onlineda bazen atıyordu bazende online giremiyordum bazen araba değişemiyordum sonda oyunun app ve play storedan kaldırıldığını öğrendim. Bir müddet daha öyle oynadım derken bir gün hiç oyuna girmemeye başladı ve baktım kendiliğinden silinmiş yoksa ben mi sildim hatırlamıyorum ama app store girip daha önce yüklediğim uygulamaların arasına baktığımda bu oyun yoktu. İşte 2 ay öncede aynı isimle başka bir yapımcı tarafından bu oyun tekrar çıkartıldı ama eskisi kadar iyi değil sildim
Sen Tam Oynamadın O zaman Bence Tam Oyna Oynadıkça seversin Hatta bağlatir kendine oyun 😉 ben başta indirdiğim De çok fazla ilgimi çekmedi beğendim ama oynayınca daha beğendim oyunun en büyük avantajı İnternet olmasa dahi oynayabilir olmak büyük avantaj Sonra manuel vites Olması Güzel Bu olması çok beğendim araçtan inme var Birde araçtan inme ve Manuel modu Çoğu Simülatör simülasyon Oyunda pek olmuyor
Baktım Biliyorum Bu Oyunu da Kendi Görüşümü Söyleyim Pek beğenmedim bence car Parking bundan iyi çünkü Real car Parking 2 de Araçtan inme yok Ortam oyuncaksi Duruyor Ama car Parking da Biraz daha gerçekçi
Kardeşim yeni oyun keşfettim benim dediğim real car parking 2nin yapımcılarının yaptığı bir oyun adı petrolhead. İçinde bir sürü araba var ve grafikleri hepsinden daha gerçekçi. Ayrıca senin dediğin arabadan inme moduda var online modda. Hatta başkalarının bile arabasına binebiliyordun :)
Baktım Real Car Parking 2 ye benziyor Güzel oyun Ama benim oynadığım car Parking daha güzel ya 😅😊 Senin oyunda araçtan inme var mı Manuel Vitesli modu falan
Neden Sildin Ki Güzel Oyun Tamam Eksikleri Çok Var Bende Bunu Çok eleştiriyorum Örneğin son yaptığım güncelleme de Oyun Araçların içini berbat Etti Çoğunun direksiyon İçi karanlık hiçbir şey görünmüyor Zaten önce Bazı araçlar İçi görünmüyor di böyle çok hata yapmış
Direksiyon içi karanlık değil iç görünümlü olması için indirmen gereken ek dosya var neyse silme nedenim şu oyuna bir süre girmeyince seni otomatik olarak hileli survera atiyor bu yüzden 3 kere 350z nissan arabam gitti
Ek Dosya mi İndirmem Gerekiyor Nerden İndiriyoruz o dosyayı Ben Görmedim Ya Şöyle Oluyor Önce Bazı araçların İçi Komple karanlık di direksiyon Simsiyah vites görünmüyor buda kötü gerçekten Tofaş bilirsin önce onun için çok iyiydi sonradan onun içide b*k gibi oldu bu sinir edici ya
HMM Eğer Dosyayı İndirince Duzelirse Bu güzel Ama Aynı devam ederse sokayim oyunun böyle işine derim Dıştan iyi grafik falan Oyunda sevdiğim beni bağlayan Yönü araçtan inme olması ve Manuel Vitesli olması çok beğendim Ama aracın içine geçiyorum Hiçbir şey görünmüyor Ona kızdım Ama güzel Oyun ya keşke silmeseydin Offline İnternet olmadan oynuyor olmak büyük avantaj
Online de Milletin Arabasını çalıyoruz ondan da eğlenceli dimi 😅😉 Arabadan inip başka oyuncunun yanına gidiyoruz arabanın kapısı açık bıraktı ise fırsat Bin kaçır ki ben Kaç kere aldım adam peşimden geliyor koşarak 😅 ne komik be edemiyorlar oyundan çıkıyorlar o zaman tabi araçta kayboluyor kendi aracına dönüyorsun Ama Offline de internet olmayınca sıkıntıya birebir aç oyna Tek online olsa internet olmayınca oynamayaiz
Benim Şu Yöntem Var Bir kere yaptım Bir oyuncunun yanına gittim mesajda arabaları değişelim mi dedim kabul etti tamam dedi neyse indi araçtan ben kendi aracımı kitledim bindim onun araca oda benim aracı kilitli olduğu için acamadi doğal olarak Bende dalga geçip kaçınca küfür etti 😅 ulan ne Enayiydi ama
Bak güzel kardeşim bizde bir sistem vardi benim 350z koy yol kenarina 5 6 kişi başına toplanır öyle cizimli klass bir makinaydi ben 350z ile giriodum eleman dandik klustur bi araba girip benim arabaya geçip takas atın diodu faça sekil bir araba ile takas atiodu veya satiodu milleti koparioduk
Hmm Tabi araba satma da var ben hiç satmadim benim yaptığım araç yürütmek 😅 inip kapısı açık araç var mı diye bakıyorum Çoğu Uyanık hep kitliyor Ama Enayi çıkıyor tabi
Görüşünü Yeni Gördüm 2 gün önce görüş Paylaşmışin O zaman oynamani Tavsiye ediyor Öneriyorum Çok Güzel Kardeşim Ee tabi Eksikleri var Ama manuel vites Olması araçtan inme olması Çok Güzel Bu oyunu internet olmadan da oynayabiliyorsun hem online hem offline yani