Selamlar Car Parking Multiplayer Oyununu Duydunuz mu? Hiç Oynayanlarınız Var mı? Kim Oynuyor Bu oyunu Bilmeyenler Car Parking Nedir Diye Soracak Olursanız Car Parking Android Ve iOS Platforma Göre Çıkmış Açık Dünya Serbest Araba Sürme Oyunu Diğer Araba Sürme Oyunlarından En Büyük Farkı Araçtan İnip Yürüyerek Yaya halinde Gidebiliyor sunuz Bir kaç tır minibüs de Bulunuyor Tabiki Bi diğer Ayrılan özellik Hem otomatik vites hem de (Manuel Vites) Bir arada sunması Ben Oynuyorum Oynamayanlara Tavsiye Ederim Eksikleri biraz olsa da Çok başarılı Oyun ⭐😊 (Ayrıca Şundan da Bahsedeyim İsmi Multiplayer Diye Sadece Online Zannetmeyin 😅 İsmi böyle Offline İnternet Olmadan da Tek Kişilik Oynanıyor İsterseniz Tabi İnternetli Arkadaşlarınızla Oynayabilir siniz)
Car Parking multiplayer oyununu duydunuz mu? Oynayanlarınız var mı?
Bu oyundan bende var ve 4 aydır oynuyorum. İki yeğenim ilk defa keşfetmişler, bana da önerdiler. Bazen online oynarız. Çok sevdim. Bir de oyunda taksicilik yapıyorsun ve römorktaki yükleri götürebiliyorsun. Online oynarken telefonum bazen çok ısınıyor. İnternet kapalı oynarken sorun olmuyor.
Aynen Evet Onu Ben de Yaşıyorum Hem de Güçlü Amiral Gemisi S10 Kullanırken Bu Oyunun Optimizasyon Sorunu Maalesef En Yüksek grafik de Online gir Oyuncu çık varsa arada takılma çok oluşuyor Call Of Duty Mobile de oynuyorum Yağ gibi oynatıyor en full ayarlarda Şimdi Oynuyor san Yeni Gelen Güncelleme de Gece Gündüz Modu Gelmiş Bunu Çok Beğendim gün batımı Oluyor Aydınlanıyor oyun gelişmiş ilerleme var ama ah şu istenilen araçları da getirseler Passat Insignia Astra süper olur
Şarj Olarak Grafiği Yüksek Çoğu Oyun Yüksek Pil Harcar Bu Oyunda Hoşuma gitmeyen şöyle bir eksi var Cihazının güçlü olması gerekiyor Maalesef Car Parking Rahatça Oynamak için Ben Samsung Galaxy S10 Kullanıyorum Bende Rahat oynatıyor Sadece full en yüksek ayarda arada takılma çok ısınma meydana gelebiliyor bu telefondan kaynaklı değil oyunun Optimizasyonu biraz zayıf
Yoksa Call Of Duty Mobile Pubg Mobile Apex Legends de yüklü yüksek ayarlarda onları da kasmadan rahatça oynatıyor birtek arada bu oyun da sıkıntı olabiliyor sen oynadım diyorsun Muhakkak yaşamış sindir
İndirip Oynamanı Tavsiye Ediyorum 😊😉👍🏻 @Chaela Mobil Platform İçerisinde Başarılı Oyun Açık Dünya Serbest Araba Sürme Oyunu İşte şehrin bi ucundan bi ucuna Gidiyorsun Araçtan İnip Yürüyerek gezebiliyor sun En büyük avantaj manuel vites seçeneği de sunması yakıt azalınca gidip benzinlikten yakıt Alıyor sun gta yakın