İşten arta vakitlerde PC başında yayın açıp oyun oynuyoruz sohbet muhabbet dönüyor fakat oyuncu eksiğimiz çok oluyor çünkü çok fazla denk gelmiyoruz arkadaşlarla Steam Pubg Valorant League Of Legends gibi oyunlar oynuyorum şuanlık hikaye oyunları dışında tabiki eşlik edecek kişi/kişiler varsa yazabilir mi?
Not: Yazılım üzerine de öğrenmek isterseniz yardımcı olabilirim orta pro düzeyde yazılımla da ilgileniyorum.
Not: Yazılım üzerine de öğrenmek isterseniz yardımcı olabilirim orta pro düzeyde yazılımla da ilgileniyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Oyun severim
Maalesef online oynamayı 2-3 yıl önce bıraktım. Eğlenmek yerine daha çok strese giriyordum 😅 Ful hikaye oyunları oynuyorum konsol ve pc üzerinden.
Ovvv ne güzel hangi hikaye oyunlarına sardın? Tavsiye edelim de oynadığım/oynamadığın varsa bilelim 😅😅😅
Alabildiğim her oyunu oynuyorum. Çok bi ayrım yok. Avatar, Spiderman, FF, AC, Atelier oyunları, Horizon serisi, Mortal Kombat vs. neredeyse hepsini 😂 SoulLike oyunları beceremiyorum oynamayı ama dayanamayıp alıyorum yine. Sonra sövüp kapatıyorum 😅😅 Baldur’s Gate 3 alışık olmadığım bir tarz ama var. Zaman içinde kaparım onu da. Prince of Persia cuma günü giriş yapıcam. Bakalım o nasıl gelecek.
Maşallah bende GOD Of War tarzı oyunları seviyorum henüz indirimli her oyunu almaya çalışıyorum oynadığın oyunlar güzel FIFA aldım fakat kol alacağım için bekliyorum onuda deneyeceğim kombat henüz alamadım ama çok severim zevkini beğendim ama süpermiş
Daha çok istek gelen oyunlara yönelmelisin. :) Benden söylemesi.
Varsa öneri alırız biz aslında sohbet muhabbet dönsün gerisi önemli değil kafasında gidiyoruz ya maksat kafamız dağılsın
Nerden yayin aciyorsunuz?
Twitch ve tiktok
Twitch link
Twitch te çok yeniyiz oraya dün başladık aktif olarak tiktok üzerindeyiz şu an işte oraya da geçiş yapıyoruz. İstersen orayı atabilirum
Tiktokum yok ama olur bırak sen
https://discord.com/invite/wFPQrtudhK direkt discord bırakayım oraya gelebilirsin ordan iletişime geçeriz
UltimateGuide tag at cevaplarım
Abi sorma sayip nerden yayin aciyonuz
Twitch ve tiktok şu an için
Her yayın olmasaydi gelirdim ya
Her yayın olması zorunlu değil müsait anında gelsen yeter bize maksat eğlenip vakit öldürmek bilgilenmek vs.
Pardon her değil he yazcaktim ben yayın falan cekiniyorum kusura bakmayin
Estağfurullah sorun değil mic açmayabilirisn kamera vs da istemiyoruz 😄😄 oyunda eşlik et yeterli
Öşçwoekwi yani bilemedim hiç yayinlara falanda katılmadım lol oynuyordum bıraktım hesabimida unutmuşumdur suanlik bende pubg var pubgde oyuna girip oynuyorsunuz herhalde? Vs falanmi atiyosunuz napiyosunuz tam olarak
Vs atmıyoruz ama sanırım bahsettiğin mobil pubg biz gerçek olanı oynuyoruz benim arkadaşım mobile oynuyor bizde her yol var ya oyun olarak FPS oyunlari olarak: Steam pubg, Mobile Pubg, Valorant, League Of Legends, Call of Duty warzone
Hikaye oyunları olarakta: RDR2, alan wake, witcher 3 ve bir kaç oyun daha gelmek istersen
https://discord.com/invite/wFPQrtudhK
Discord linki gelip UltimateGuide tag atarsan cevaplarım
Vs değil de direkt Rush oynuyoruz ama kasmıyoruz kendimizi eğlenerek hard oyun yok yani beklentin varsa bilgin olsun :d
Gerçek olan ne oluyor tam olarak qkekwkekw pubg mobile hepsi ayni değil mi zaten? İzliyorum yani farklılık yok bu arada sabaha bakarim dc
Hayır aynı değil ZKSNXJSJXJSJJX gerçek olan da aim vs çok daha zor mekanik olarakta farklı ve daha zor ayrıca grafikler gerçek gibi zaten
Örneğin: Vurmak istediğin adam hareket halinde ise önüne doğru iyi açı ile ateş etmen gerekiyor gerçek hayattaki mantık yani 😅😅😅
Anaaa kandirildik qowkwkekw ben ayni saniyodum barış g falanda izliyorum yani nasıl anlamadim bilmiyorum
BarışG Mobile oynuyor zaten Steam pubg dediğimiz gerçek olan Pubg BarışG oynamıyor onu xjsbxhsuxhchahxhahx
Anaaa nasıl ya abi acayip şey oldum şu an bakicam gercek pubg neymiş
SJXBSJXSJJXHSHXS Bak bak seni dolandırmışlar
Onca senedir oynuyorum nasıl bilmiyormuşum cidden salagim
Estağfurullah canım değil olabilir böyle şeyler 😅😅😅
Estağfurullah s@lalik değil yazdım canım diye düzeltmiş mükemmel KızlarSoruyor xkdjcjksjcjdjc
Olabilir olabilir evet kesinlikle olur böyle şeyler ben yine sabah dedigim gibi dc den eklerim şey yaparim iyi geceler
Skskwoskkwişaksjkasika anladım okurken zaten alıştım
sjxbsjxsjjxhshxs ama emin ol daha zevkli Steam Pubg
Ben hala alışamadım XD
Evet baktım zaten şimdi baya gerçekçi güzelmiş
Wksjwjejwjjew
Gel gel e-sporcu yapacaz seni xjsbxhsuxhchahxhahx harbi daha güzel indirmeye başla şimdiden
Gamer var da pc sıkıntısı çekiyor garibim🥲
TR serverinde sıradan sorunlar 🥲 umarım zamanla daha iyilerini alırsın bende GT 240 ile başladım şimdi 7900xtx var 🥲
Teşekkür ederimm 🥰 seninki de hiç fena değil 👌🏼
Memnun musun peki?
Rica ederim teşekkürler. AMD seviyorum ya işlemci ve ekran kartı AMD aşırı memnunum fiyat performans tam olarak 🤩
😅Ne güzel