Hiç witcher oynamadım ama ömrüm boyunca çevremde övüldü. Çok mu geç kaldım sizce, hala oynanabilir mi? Grafik konusunda tatmin etmeyeceğine eminim ama oyun dinamikleri bakımından hala sürükler mi? Ona göre başlayacağım 2'ye sonrasında 3'e

Hiç witcher oynamadım ama ömrüm boyunca çevremde övüldü. Çok mu geç kaldım sizce, hala oynanabilir mi? Grafik konusunda tatmin etmeyeceğine eminim ama oyun dinamikleri bakımından hala sürükler mi? Ona göre başlayacağım 2'ye sonrasında 3'e
2 grafik konusunda tatmin etmeyebilir ama ona rağmen gayet 3 kesinlikle eder bence oynanışı eski gelebilir ama onun dışında hikayeli rol yapma seviyorsan dene derim sevip sevmeyeceğini biz bilemeyiz
rp çok sevərim, iniyor bakalım 2 den başlayacağım
aga dlc siz bitirdim cidden dediğin kadar varmış valla
2. oyunu
Oyun ne ağa erkek adam sevgilisiyle vakit geçirir
erkek adam sevgilisiyle oynar
Kesinlikle geç falan değil kanka, Witcher efsanesi her zaman oynanabilir! 🎮 Witcher 2 bile hâlâ atmosferiyle akılda kalır. Ancak Witcher 3’e geçtiğinde hikaye, karakterler, açık dünya ve seçimlerinle o kadar içine çekecek ki zamanı unutur, olaya direk bağlanırsın. Grafikler bile hala taş gibi, oyun dinamikleri de yağ gibi akıyor. Oynamadıysan çok şey kaçırmışsın, başla ve Geralt’ın dünyasında kaybol!🔥🗡️
Cevap
2Cevap
2. oyun her yönden tatmin edebilir
bu oyun türüne aşinaysan ve seviyorsan gayet iyi
geç kaldım mı diye bir düşünceye gerek yok oyna gitsin
Witcher 3'ü oynamanı kesinlikle tavsiye ederim ama, hikaye tabanlı bir oyun olduğu için, 1 ve 2'yi de oynamalısın.
1e baktım da oynancak gibi değil ya, görsel çok önemli benim için. 2ye yine eyvallah dedim de 1 mümkün değil
Bu oyunu hep merak ediyordum ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?